Cyberpunk 2077 Bu fiyata alınır mı?

zukaxd

80+
Reaksiyon skoru
32
herkese iyi forumlar epic gamesin yaz indirimleri kapsamında cyberpunk 2077 nin liste fiyatı 399 TL'ye kadar düşmüş durumda bende 75 tl epic ödülü var onu kullandıgımda oyun 325 e düşüyor epicin de %20 geri ödeme kampanyası var yanı oyun sonuc olarak bana 260 TL'ye gelicek bu fiyata epic gamesten alınır mı?

hoşuna giden bir oyunsa neden alınmasın

alınır bence parasına göre güzel oyun. Witcher kadar rpg değil ama yine de uzun süre oynarsın. Dün de güncellleme geldi pc de aldığın save'i PS'de açabiliyorsun. Yeni görev ve araçlar da geldi.

herkese iyi forumlar epic gamesin yaz indirimleri kapsamında cyberpunk 2077 nin liste fiyatı 399 TL'ye kadar düşmüş durumda bende 75 tl epic ödülü var onu kullandıgımda oyun 325 e düşüyor epicin de %20 geri ödeme kampanyası var yanı oyun sonuc olarak bana 260 TL'ye gelicek bu fiyata epic gamesten alınır mı?
ben aldım iade ettim çok karmaşık geldi oyun fazla beğenemedim hikaye olarak iyi grafiklerde çok iyi ama karmaşık

kesinlikle alınır.
ben aldım iade ettim çok karmaşık geldi oyun fazla beğenemedim hikaye olarak iyi grafiklerde çok iyi ama karmaşık
neyi karışık yav :D adam vur , daha çok adam vur , loot yap , değişik özellikler aç , bu sefer değişik özelliklerle adam vur XD şaka maka güncellemelerle beraber oyunda içerik bolluğu oluştu bir şans daha verin.

kesinlikle alınır.

neyi karışık yav :D adam vur , daha çok adam vur , loot yap , değişik özellikler aç , bu sefer değişik özelliklerle adam vur XD şaka maka güncellemelerle beraber oyunda içerik bolluğu oluştu bir şans daha verin.
abi benim beynim 2 falan yani hackle falan zor geldi mekanikler olarak

abi benim beynim 2 falan yani hackle falan zor geldi mekanikler olarak
kendine göre build yap ben dövüşçü ilk insan buildi yapmıştım karakter bir tık mal idi fakat kapıları falan yumruklayarak açıyordum hack buildi bir tık zor tab bas zaman durdur hack seç diğerine geç falan uğraşılmaz çek goril yumruğunu tak tuk giriş XD

kendine göre build yap ben dövüşçü ilk insan buildi yapmıştım karakter bir tık mal idi fakat kapıları falan yumruklayarak açıyordum hack buildi bir tık zor tab bas zaman durdur hack seç diğerine geç falan uğraşılmaz çek goril yumruğunu tak tuk giriş XD
Goril yumruğunun boks dövüşlerinde çalışması kadar saçma bir şey yok. O dövüşleri çıplak elle alamıyorsun. Goril zamazingosunu takınca da hulk oluyorsun zor modda dahi çok rahat tokatlıyosun adamları. Bu nedenle haterıyım goril yumruğunun xd

Goril yumruğunun boks dövüşlerinde çalışması kadar saçma bir şey yok. O dövüşleri çıplak elle alamıyorsun. Goril zamazingosunu takınca da hulk oluyorsun zor modda dahi çok rahat tokatlıyosun adamları. Bu nedenle haterıyım goril yumruğunun xd
bak o harbi çok saçma ama mantıklı düşününce benim buildim yumruk odaklı ve seçtiğim silah ta yumruklarımı güçlendiriyor yani aslında olması gereken bu :D

bak o harbi çok saçma ama mantıklı düşününce benim buildim yumruk odaklı ve seçtiğim silah ta yumruklarımı güçlendiriyor yani aslında olması gereken bu :D
Hack odaklımı dövüş odaklı mı oynamak daha çok keyif verir. Bir de başlangıç karekterini ne seçtiniz? Son olarak stat dağıtım işini nasıl yapıyoruz kısa bir bilgi verebilir misiniz?

Alınır

Hack odaklımı dövüş odaklı mı oynamak daha çok keyif verir. Bir de başlangıç karekterini ne seçtiniz? Son olarak stat dağıtım işini nasıl yapıyoruz kısa bir bilgi verebilir misiniz?
Ben 3-4 kere bitirdim agam o oyunu. Başlangıç karakteri bir şey değiştirmiyor desek yeridir ufak hikayesel geçmiş ekliyor sadece. Benim en sevdiğim göçebe mi ne vardı çöldeki o idi. Hack odaklı olan bana çok sıkıcı gelmişti hiçbir şey yapmıyosun hackliyip geçiyorsun direkt sarmadı beni fazla. Dövüş de tam barzo işi. Benim en hoşuma giden iron man gibi elinden bi şey atan vardı onu sevmiştim bir de ellerden ip gibi bir şey çıkıyor onunla kesiyor milleti o hoşuma gitmişti.
Stat dağıtım falan işini de ben kendim kafama göre yapıyorum. Sağdan soldan internetten falan bakarak yapmak ucube işi bana göre. Kendi bileceğiniz iş.

benim en çok sevdiğim oyunlardan biri cyber2077.

Alışık olmadığımız bir evrene ve konulara sahip ancak hem Türkçe olması, hem özgürce istediğin tarzda bir karakter yaratabiliyor olman, seçimler ile hikayeye yön verebiliyor olman gibi bir sürü sebepten ötürü çok beğeniyorum ben bu oyunu.

İlk çıktığında korsan olarak oynayıp bitirdim sonra ikinci oynayışımda ortak Steam hesabı almıştım oradan bitirdim şimdi üçüncü kez bitirmek istiyorum ama bu sefer geçen gün Steam yaz indirimlerinden almıştım 100 TL daha fazlaydı sanırım epic Games'e göre ama ben Steam den almayı tercih ediyorum 100 200 TL çok para değil en azından orada koleksiyon yapıyorum o yüzden Steam'den aldım.

Neyse çok uzatmadan alınır hocam alın aldırın oynayın

Geri