Neler Yeni

Cyberpunk 2077 çevirideki rezillik

ygtcntpl

80+ Bronze
Aferin size! Vatanı kurtardınız.
Mesele vatanı kurtarmak değil kardeşim, istikbal göklerdedir Atatürk'ün sözü ve açık açık dalga geçilmiş. Sende buna ufakta olsa tepkini göstermek hatta belkide hiçbir şey yapmamak karışmamak yerine tepkisini gösterenle alay ediyorsun.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
cyberbug 2077 çevirisinde bile bug olan oyun 250 tl(!)

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,260
İsim
Fatih
Adamlar oraya öyle yazdı diye öyle mi neler neler yaşanıyor tepki göstermiyoruz tabi ki göstermeliyiz göstermemeliyiz demiyorum ama bu bir oyun sonuçta eminim kötü niyetli değillerdir yoksa niye çeviri koysunlar oyuna
Belirttim zaten. Firma alakalı değil diye düşünüyorum. Hatta yanlışlıkla bile olmuş olabilir.

Ama bomboş duyar diyen ileri zekalılar da var.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Adam duyar falan kasmamış bu bir oyun bile olsa ticareti dönen ve milyonlarca insanın sahibi olduğu bir şey. Sen böyle küçük bir şeyde bile kültürünü, sahip olduklarını savunmazsan zaten en büyük bencil sensin dostum. Iyi akşamlar dilerim.
dostum hak veriyorum sana ama zaten sorun şurda
oyunu genel olarak oynayan kitle ingilizce oynuyor diğer dillerde böyle bir ceviri zaten yoktur. Sadece türkce çeviri kısmında var oyunun kendisinde sorun yok.
Çevirisini yapanlarda sorun var

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Yeni çıkmış bir oyun. Hataları olması bence normal.

ygtcntpl

80+ Bronze
Belirttim zaten. Firma alakalı değil diye düşünüyorum. Hatta yanlışlıkla bile olmuş olabilir.

Ama bomboş duyar diyen ileri zekalılar da var.
Bırak ya boşver :D
dostum hak veriyorum sana ama zaten sorun şurda
oyunu genel olarak oynayan kitle ingilizce oynuyor diğer dillerde böyle bir ceviri zaten yoktur. Sadece türkce çeviri kısmında var oyunun kendisinde sorun yok.
Çevirisini yapanlarda sorun var
Konuyu açan kişi tepkisini belirtiyor ve bu tepki ile düzeltilmesine yardımcı olacak belkide ama kendini zeki ve komik sanan arkadaşlar sırf komik görüneyim sj kafasıyla gelmiş alay ediyor :D sorsan şöyleyim böyleyim derler.

Top Bottom