Seçtiğimiz diyalogların hikayeyi etkilemesi cidden kötü olmuş bence.Evet karşıladı.
Seçtiğimiz diyalogların hikayeyi etkilemesi cidden kötü olmuş bence.Evet karşıladı.
Kimisi kıskançlıktan, kimisi beğenmediğinden, kimisi buglar ve optimizasyondan, kimisi de oyunu çok hypeladığından.Oyunu neden bu kadar gömen var?
Bence en azından sonlara çok iyi yön verebiliyoruz ve bence çok iyi olmuş mesela bunu önemli yerlerde TLOU 2 yapsa bence linç de yemezdi Benden 1 puan daha alırdı.(10 üzerinden)Seçtiğimiz diyalogların hikayeyi etkilemesi cidden kötü olmuş bence.
@Lecter çoğunu saymış. Özellikle konsolda oynayanlar tepkilerinde haklılar bence. Bir kesim de popüler olan her şeye çamur atma peşinde tabii. Oyunu oynamadım ama bence "gömerken" abartıyorlar biraz.Ben üvertür ve melee kastım. Şuan katana ile güçlü düşmanlara iki kez vurup tek atıyorum. Üvertür ile de gizli gidiyorum. O da kafadan tek atıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Oyunu neden bu kadar gömen var?
Bu tarz oyunları oynarken zevk alırsın. İzlerken değil. Bence bunun etkisi de var.@Lecter çoğunu saymış. Özellikle konsolda oynayanlar tepkilerinde haklılar bence. Bir kesim de popüler olan her şeye çamur atma peşinde tabii. Oyunu oynamadım ama bence "gömerken" abartıyorlar biraz.
Hayır doğru değil.Unlost şey demişti.
''Kadın karakter olunca kenarda köşede ***** yapabiliyorlar size.''
Doğru mu bu?
Kanka judy ile şey oldu mu anladın senHayır doğru değil.
Nasıldı ps4üm deEvet o da oldu.