Neyse boşver knk kendim alınca deneyimlerimNasıldı derken?
Deneyip kasarsa iade etme şansınız var. Bir şey kaybetmezsiniz.3100+RX570'li bir sistemim var, oyunu almayı düşünüyorum ama çok iyi performans alamayacağımı düşünüp vazgeçiyorum. Sizce almalı mıyım?
250TL verdim mecbur beğenicem demiyor da.Evet karşıladı.
Ben yakın dövüş odaklı gittiğim için çok zorlanmadım. Vuruşlarını dodgeladıktan sonra saldırırsanız pek bir şey yapamıyor kendisi.2.Fotodaki görevin sonunda ağgezerin bağlantısını çıkardıktan sonra bir boss geliyor onu nasıl geçtin çok zor 2gündür geçemedim 15 kere falan deenedim.
Acaba unuttuğum bir şey mi var?
@Gizemss
Ben her oyuna para veriyorum neredeyse 250 TL verdiğim için neden beğeneyim?250TL verdim mecbur beğenicem demiyor da.
bunu söyledğin iyi oldu ben full silahla dalıyordum o yüzden mermi bitince ortada kalıyordum dedğin mantıklıBen yakın dövüş odaklı gittiğim için çok zorlanmadım. Vuruşlarını dodgeladıktan sonra saldırırsanız pek bir şey yapamıyor kendisi.
Ben her oyuna para veriyorum neredeyse 250 TL verdiğim için neden beğeneyim?
Bilemiyorum. Normal sanırım.Ben anlamadım ki 5600 XT R7 2700 ile oynuyorum ayarlar orta-yüksek-ultra arası (ağırlıklı olarak yüksekte) ve bana grafikler bana pekte güzel gelmedi. Normal mi?
Açıkçası sırf Türkçe diye korsan indirmemiştim.Şöyle bir şeyde söylemek istiyorum Türkçe altyazı olması gerçekten takdir edilesi bir durum bu tarz büyük bir hype ile beklenen bir oyunun Türkçe altyazı çıkması şahane CDPR'i buradan kutluyorum o yüzden bir 5 puanda altyazıdan olsun 95 yaptım ulen
Watch dogs 2'nin grafikleri daha güzel geliyor bana. (high-very high arası)Bilemiyorum. Normal sanırım.