Neler Yeni

Öneri Cyberpunk 2077 DÜŞÜNCELERİM - İNCELEME

Mete Yavuz

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
3100+RX570'li bir sistemim var, oyunu almayı düşünüyorum ama çok iyi performans alamayacağımı düşünüp vazgeçiyorum. Sizce almalı mıyım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Onur Şekerci
Ve ayrıca oyunu bu kadar hypelayanlar yine oyuncular. Çıksın çıksın dediler olan bu, ha CDPDinde çok hatası var bence.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
3100+RX570'li bir sistemim var, oyunu almayı düşünüyorum ama çok iyi performans alamayacağımı düşünüp vazgeçiyorum. Sizce almalı mıyım?
Deneyip kasarsa iade etme şansınız var. Bir şey kaybetmezsiniz.

Excator23cm

80+ Gold
2.Fotodaki görevin sonunda ağgezerin bağlantısını çıkardıktan sonra bir boss geliyor onu nasıl geçtin çok zor 2gündür geçemedim 15 kere falan deenedim.
Acaba unuttuğum bir şey mi var?
@Gizemss

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
2.Fotodaki görevin sonunda ağgezerin bağlantısını çıkardıktan sonra bir boss geliyor onu nasıl geçtin çok zor 2gündür geçemedim 15 kere falan deenedim.
Acaba unuttuğum bir şey mi var?
@Gizemss
Ben yakın dövüş odaklı gittiğim için çok zorlanmadım. Vuruşlarını dodgeladıktan sonra saldırırsanız pek bir şey yapamıyor kendisi.
250TL verdim mecbur beğenicem demiyor da.
Ben her oyuna para veriyorum neredeyse 250 TL verdiğim için neden beğeneyim? :D

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Oyunda ki yaşadığım bugları genel bir konu ile açıklamıştım çok fazla bug var toparlanması gerek
Ben nomad olarak başladım ve bitirdim tekrardan bitireceğim corpo olarak ama bu sefer full gizlilik gitmeyi dusunuyorum ama güncelleme bekleyeceğim
Oynanış gerçekten hoşuma gitti çeşitlilik çok fazla sürüşler gayet güzel motor zorlayıcı bilgisayar tarafında konuşmam gerekirse araba sayısı fazla olduğu için yolda yardırarak zor gidiyorsunuz ama eğlenceli
Vuruş hissi nedense çoğunluğunun hoşuna gitmemiş ama benim hoşuma gitti hele altıpatlar efsanee
Spoiler - Hikaye: Ben johhny johhny'e güvenerek oynadım ve benim için idare eder bitti aşkımı bırakmadım Panam <3 Ben

Oyunda yaşadığım bir sürü bug var çoğu görevimi engellemeye buglardı ama yaklaşık bir farklı olarak 6 7 tane bugla karşılaştım oyunu kapatmam gereken toplam 12 13 kere kapatmam gerekmistir
Puanım: 90

Şöyle bir şeyde söylemek istiyorum Türkçe altyazı olması gerçekten takdir edilesi bir durum bu tarz büyük bir hype ile beklenen bir oyunun Türkçe altyazı çıkması şahane CDPR'i buradan kutluyorum o yüzden bir 5 puanda altyazıdan olsun 95 yaptım ulen

Excator23cm

80+ Gold
Ben yakın dövüş odaklı gittiğim için çok zorlanmadım. Vuruşlarını dodgeladıktan sonra saldırırsanız pek bir şey yapamıyor kendisi.

Ben her oyuna para veriyorum neredeyse 250 TL verdiğim için neden beğeneyim? :D
bunu söyledğin iyi oldu ben full silahla dalıyordum o yüzden mermi bitince ortada kalıyordum dedğin mantıklı

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Ben anlamadım ki 5600 XT R7 2700 ile oynuyorum ayarlar orta-yüksek-ultra arası (ağırlıklı olarak yüksekte) ve bana grafikler bana pekte güzel gelmedi. Normal mi?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Ben anlamadım ki 5600 XT R7 2700 ile oynuyorum ayarlar orta-yüksek-ultra arası (ağırlıklı olarak yüksekte) ve bana grafikler bana pekte güzel gelmedi. Normal mi?
Bilemiyorum. Normal sanırım.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Şöyle bir şeyde söylemek istiyorum Türkçe altyazı olması gerçekten takdir edilesi bir durum bu tarz büyük bir hype ile beklenen bir oyunun Türkçe altyazı çıkması şahane CDPR'i buradan kutluyorum o yüzden bir 5 puanda altyazıdan olsun 95 yaptım ulen
Açıkçası sırf Türkçe diye korsan indirmemiştim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bilemiyorum. Normal sanırım.
Watch dogs 2'nin grafikleri daha güzel geliyor bana. (high-very high arası)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,241
Üyeler
163,450
Son üye
batuhan0607
Top Bottom