Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Ekran görüntülerim.

Excator23cm

80+ Gold
öncelikle dikkatle belirtiyorum oyunun heyecanı ile direkt olarak ekran görüntüsü aldım yani sağlık barı sağ tarafta görevler vb. vardır.

not:boyut küçülltüğüm için kalite de az da olsa bir kayıp yaşanmıştır.oyunun daha yarısındayım.

Ekran Görüntüsü (232)-min.png

Ekran Görüntüsü (289)-min.png

Ekran Görüntüsü (304)-min.png

Ekran Görüntüsü (308)-min.png

Ekran Görüntüsü (337)-min.png
Ekran Görüntüsü (348)-min.png
Ekran Görüntüsü (349)-min.png
Ekran Görüntüsü (350)-min.png

QİKUA

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,935
İsim
Ömer
İlgilendiği Kategoriler
Ekran kartı
2,6 ve sonuncu fotoğrafları çok beğendim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Grafikler çok şahaneeesss
CyperPunk 2077'yi tek cümleyle özetlesen ne derdin?

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
Grafikler çok şahaneeesss
CyperPunk 2077'yi tek cümleyle özetlesen ne derdin?
reis ben oynadım bug ve glitch yuvası onun dışında güzel derdim herhalde etrafta ben bug görmedim diyenlerin çoğu yalan söylüyor

Excator23cm

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
reis ben oynadım bug ve glitch yuvası onun dışında güzel derdim herhalde etrafta ben bug görmedim diyenlerin çoğu yalan söylüyor
ben de bug'a hiç denk gelmedim sadece optimizasyon sıkıntısı vardı o kadar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4,627
İsim
Ekmeleddin armut
İlgilendiği Kategoriler
Cloud gaming (Geforce now,Stadia,xCloud)
ben de bug'a hiç denk gelmedim sadece optimizasyon sıkıntısı vardı o kadar.
ya dostum nası olabilir böyle bir şey bak sana gördüğüm bugların bir kısmını anlatayım görünmez silah havada duran düşmanlar yansıma hataları(Gölgelendirme) kaldırımın içine giren npc ler aracın içinden geçin npc ler tam dibine gelince renderlanan nesneler felan daha bir sürü var

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
ya dostum nası olabilir böyle bir şey bak sana gördüğüm bugların bir kısmını anlatayım görünmez silah havada duran düşmanlar yansıma hataları(Gölgelendirme) kaldırımın içine giren npc ler aracın içinden geçin npc ler tam dibine gelince renderlanan nesneler felan daha bir sürü var
dediklerinden ilk önce çip yerine bir silah kafama girdi bir defa gölgelendirme hatası gördüm ve son olarak polislerden kaçarken dereye düşmüştüm ordan yüzerek çıkarken tam sınırda takılmıştım ve 2 dk geri sarmıştım bu kadar onun dışında 1 TANE bile görmedim

Excator23cm

80+ Gold
hocam inanır mısınız 1 tane bile yaşamadım benimki sıkıştırılmış idi o yüzden olabilir mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

dediklerinden ilk önce çip yerine bir silah kafama girdi bir defa gölgelendirme hatası gördüm ve son olarak polislerden kaçarken dereye düşmüştüm ordan yüzerek çıkarken tam sınırda takılmıştım ve 2 dk geri sarmıştım bu kadar onun dışında 1 TANE bile görmedim
bu bug bir tek bende olmuyor herlade şanslıyım

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
hocam inanır mısınız 1 tane bile yaşamadım benimki sıkıştırılmış idi o yüzden olabilir mi acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu bug bir tek bende olmuyor herlade şanslıyım
bug nedense banada öyle çok gelmedi üstte saydığım gibi sadece 3 defa gördüm o kadar onun dışında bir sorun yaşamadım

Top Bottom