Cyberpunk 2077 güncel hali ile bug'ları ve optimizasyonu düzeltti mi?

MeynnZenith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,343
Cyberpunk 2077'nin son çıkan güncellemeleri ile oyundaki animasyon, hikaye, normal hareketler vb. deki bug'lar düzeldi mi? Optimizasyonu düzeldi mi? Lütfen son güncellemelerden sonra oyunu oynamış, tecrübe etmiş kişiler ya da oynamasa bile bilenler cevap versin.

Cyberpunk 2077'nin son çıkan güncellemeleri ile oyundaki animasyon, hikaye, normal hareketler vb. deki bug'lar düzeldi mi? Optimizasyonu düzeldi mi? Lütfen son güncellemelerden sonra oyunu oynamış, tecrübe etmiş kişiler ya da oynamasa bile bilenler cevap versin.
Büyük oranda düzeldi evet.

İmzamdaki sistemim ile artık oyunu rahatça oynayabilir miyim? Hangi ayarlarda rahat oynayabilirim?
low mediumda oynarsın 35 40 fps civarı alırsın.
(eğer oyun optimizasyon olarak geliştiyse daha fazla alabilirsin ben eskiye göre söylüyorum.)

Teşekkürler.

2022 başında gelicek olan güncelleme ile düzgün hale gelir diye düşünüyorum hala buglar ve optimizasyon sorunları mevcut. Ama oynanmayacak durumda değil keyifli.

Sadece kaldırı mı diyebilirim.
Eski halinde bile genelde oynatıyordu 1080P Low'da ve en son yorumları baya olumluya döndü kısacana bu oyun düzeldi ki bu yorumlar pozitif'e döndü harley bu arada sinirlenirsen artık basıcam engeli.

Ben aslında en azından medium-high ayarlarda 30FPS oynamak istiyordum ama sanırım o kadar da düzelmemiş optimizasyonu.

Sistem ne görünmüyor

low mediumda oynarsın 35 40 fps civarı alırsın.
Ben aynı sistem ve daha düşük bellek frekansı ile Medium ayarlarda 40-70FPS arası oynuyordum (3.05 yaması olması lazım, çıktıktan 2 hafta sonra denemiştim.)
Sistem ne görünmüyor
ASUS RX570 ROG STRIX OC 8GB Ekran kartı //AMD Ryzen 5 3500X 4.1GHz 6/6 Çekirdek İşlemci //ASUS PRIME B450M-K Anakart //ADATA XPG 8GB 3.6MHz Bellek //KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD //FSP Hydro K 500 500W 80+ BRONZE Güç kaynağı //PHILIPS 21.5 inch 75hz Freesync Monitör

Ben aynı sistem ve daha düşük bellek frekansı ile Medium ayarlarda 40-70FPS arası oynuyordum (3.05 yaması olması lazım, çıktıktan 2 hafta sonra denemiştim.)

ASUS RX570 ROG STRIX OC 8GB Ekran kartı //AMD Ryzen 5 3500X 4.1GHz 6/6 Çekirdek İşlemci //ASUS PRIME B450M-K Anakart //ADATA XPG 8GB 3.6MHz Bellek //KINGSTON A2000 500GB M.2 2200-2000MB/s SSD //FSP Hydro K 500 500W 80+ BRONZE Güç kaynağı //PHILIPS 21.5 inch 75hz Freesync Monitör
8 GB ram daha lazım. Neredeyse 11 GB ram kullanıyor oyun. 8 ram daha eklerse 1080p düşük ayarda 60/75 FPS arası alır. Yoksa drop yiyebilir.

Geri