İcimden aynı seyi geçirdim...Sen o performansı alıyorsan ben GTX 1660 Super ile hiç bulaşmayım
Sorunlar düzelince tekrar alacağım.bence iade etmek için erken gibi doğru bug var ama oyunun güzel olduğu ilk oynanıştan belli güncellemeler ile bu bug drop sorunu hallolursa çok iyi olacağından eminim ben sevdim açıkçası oynanışını vs.
Yine de deneyin. Nvidia kartlarda daha iyi performans alırsınız.Sen o performansı alıyorsan ben GTX 1660 Super ile hiç bulaşmayım
Evet videolarını izlediğimde High ve ULTRA da akıcı oynatıyordu şehirde hemdeSorunlar düzelince tekrar alacağım.
Oyunun fiyatının yükseleceğini sanmıyorum.
Yine de deneyin. Nvidia kartlarda daha iyi performans alırsınız.
3. Şahıs gelecekDüşüncelerinden çok teknik sorunlar olmuş bence bu konu. Bir kaç video izledim evet atmosfer güzel grafikler güzel ama çoğu yorum dövüş mekanikleri iyi değil vuruş hissiyatı kötü diyor. Ayrıca full detay bir oyunda FPS açıdan oynamak bence çok gıcık. Başka bir konudada yazmıştım bu kadar detaylı bir dünyayı RPG yapmak bence kısıtlayıcı olmuştur. Birde bişey sorucam GTA dışında benzeri oynadığım bütün oyunlarda (Watch Dogs vb) araba sürerken veya şehirde dolanırken kendimi bir NFS oyununda gibi hissediyorum ayrıca dandik sürüş mekanikleri sıfır hissiyat vb. oluyor. Bu oyundada böylemi?![]()
Düzeltilecek zaten oyunu bırakıp gideceklermi? Tekrar al iade et saçma olmuşOptimizasyon ve buglar düzeltilirse tekrar alırım.
Nesi saçma arkadaşım? İade ettiğim oyunun parasıyla başka oyun alıp onu oynarım.Düzeltilecek zaten oyunu bırakıp gideceklermi? Tekrar al iade et saçma olmuş
Deneyimlemedim ama gördüğüm yayın ve videolara dayanarak beklentilerimin ölçülemeyecek derecede altında.Bana soracak olursanız, oyunu iade ettim.
Evet o kadar övdüm bekledim falan fakat iade ettim.
Çünkü RX 5700 ekran kartımla oyun kasıyordu.
Oyunun ayarlarını ORTA yaptım, yine kasıyordu.
Düşük yaptım, yine kasıyordu.
Kasmak demeyelim, drop diyelim.
Şehre indiğimde oyun FPS drop yiyordu ve oynanamaz hale geliyordu.
Çatışmaya girdiğimde çatışma hissini öldürüyordu.
Vuruş hissi? Yok denecek kadar az.
BUG desen evet var.
Hikayede ki vurucu yerleri etkiliyordu. Büyüyü bozuyordu.
BUGlar var.
Ben iade ettim. Sizler ne düşünüyorsunuz?