Cyberpunk 2077 Metacritic Puanı Gittikçe Düşüyor!

Ben hikayeyi gayet beğendim. İlerisinde ne olacağını tahmin edemiyorum. Yapay zeka konusunda haklısınız. Ben çekiç alıp milletin kafasını dağıta dağıta oynadığım için hoşuma gitti. Silahlar fena değil.
hocam yapmayın. ben de oyunu bitirdim ve nasıl bitirdiğimi söyleyeyim: elinize 10 tane can basma kiti alın. sonra git dedikleri yere gidin. 20 kişinin arasından koşun. merak etmeyin yapay zeka kör olduğu için 10 canınızı filan götürüyor. onun dışında araç kullanımları kötü motor idare eder. onun dışında yine yolda yürürken herkes yere çöküp ölmek istemiyorum filan diyor. fizik motoru ise zaten kötü nesneler uçuyor her şey birbirinin içinden filan geçiyor. onun dışında hikayeye yön vermek gibi bir şey yok final hariç. mesela ölen kişiler yanlış tercihle ölmüyor. bu hataları içeren bir oyunun ben 80 puan üstü almasını yanlış buluyorum

yapay zekada sıkıntı olabilir fakat sürüş mekaniklerine de kötü demezsin be harika sürüş mekanikleri var fizik motorunda hiç bir sıkıntı yok adma akıllı 1 tane bile bug görmedim
Senin bug görmemen oyunda bug olmadığı anlamına gelmiyor. Oyunda çok fazla bug var. Örneğin Johnny Silverhand ile helikopterde ateş ettiğimiz bölümde Youtube'da da gördüm çoğu kişide adamlar saçma yapan yerlere bakıp ateş ediyor. Takemura'yla ilk konuştuğumuz restoranttaki görevde istisnasız herkeste bir tane adam restoranın ortasında spawnlanıp ayakları hareket ettirmeden kayarak ilerliyor. Bide herkeste olmayan buglar var.

Kanka oyun güzel de bu hatalar oyunun içinden geçiyor. Ve bu göz yumulacak şeyler değil.
bu buglar bir tek bana mı denk gelmiyor acaba sadece bana 1 2 tane geldi o kadar onun dışın fps sıkıntı falan olmadı

250Tllik oyun değil gibi özellikle enis kirazoğlu'nun son videosundan sonra hevesim kalmadı

Senin bug görmemen oyunda bug olmadığı anlamına gelmiyor. Oyunda çok fazla bug var.
o zaman bana niye denk gelmiyor ?? oyunda 16 saat harcadım sadece 1 2 tane gördüm o kadar onun dışında hiç bir sıkıntı olmadı ?

Hangi platformda oynadınız? Konsol yada PC
pc de oynadım
r3 3100
16 gb ram
rx 5500xt 8 gb özellikte olan pc de orta yüksek arası 50 fps in altına düşmedi fps kilidinide kaldırdım

yapay zekada sıkıntı olabilir fakat sürüş mekaniklerine de kötü demezsin be harika sürüş mekanikleri var fizik motorunda hiç bir sıkıntı yok adma akıllı 1 tane bile bug görmedim
hocam ben arabayı iyi bulmadım şahsen bu kişiye göre de değişebilir. ama fizik motoru yüzünden bug yaşayan çok var benim orta seviyede oldu.
oyunun yapmaya çalıştığı şey güzel olmuş detayları da aynı şekilde ancak oyundan soğutan iki şey var benim için. 1 dediğim gibi hikayeye yön verememe. 2 ise yapay zekanın zeki olmaması yüzünden gerçekçiliğin düşmesi

Hangi platformda oynadınız? Konsol yada PC
yayınlarda izlediğim kadarıyla hiç bi sıkıntı yok (pc)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam ben arabayı iyi bulmadım şahsen bu kişiye göre de değişebilir. ama fizik motoru yüzünden bug yaşayan çok var benim orta seviyede oldu.
oyunun yapmaya çalıştığı şey güzel olmuş detayları da aynı şekilde ancak oyundan soğutan iki şey var benim için. 1 dediğim gibi hikayeye yön verememe. 2 ise yapay zekanın zeki olmaması yüzünden gerçekçiliğin düşmesi
arabayı ben de iyi bulmadım 2077 yılında akaryakıtlı araba mı olur allasen :D

Ben hikayeyi gayet beğendim. İlerisinde ne olacağını tahmin edemiyorum. Yapay zeka konusunda haklısınız. Ben çekiç alıp milletin kafasını dağıta dağıta oynadığım için hoşuma gitti. Silahlar fena değil.
Hikaye güzel ama aşırı kısa 20 saat civarı. Yapay zeka berbat(Düşman, polis, halk vs.) Ayrıca otomatik silahların neredeyse hepsi kötü hissetiriyor. Oynayacaklara shotgun ve revolver dışındaki silahlara bulaşmasını önermem. Araba sürmekten bahsetmiyorum bile. Çarpmamak için 50’yle gitmek lazım. Fren desen yok dönme desen yok.

Geri