Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Metacritic Puanı Gittikçe Düşüyor!

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Firma ilk kez bu kadar büyük bir oyun yapıyor. Her platforma çıkınca da optimize etmek çok zor oldu onlar için. Birkaç ay daha ertelenmesi gerekiyordu.

Oyun çıkmadan önce "Yeter kaç kere ertelediler" diyenler şimdi "çöp oyun" diyor.

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
Ben hikayeyi gayet beğendim. İlerisinde ne olacağını tahmin edemiyorum. Yapay zeka konusunda haklısınız. Ben çekiç alıp milletin kafasını dağıta dağıta oynadığım için hoşuma gitti. Silahlar fena değil.
ben de katanayı beğendim aynı şekilde. hikayesi de fena değil ancak seçme şansımızın olması çok önemliydi bence

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
o zaman bana niye denk gelmiyor ?? oyunda 16 saat harcadım sadece 1 2 tane gördüm o kadar onun dışında hiç bir sıkıntı olmadı ?
Oyunu 3 kere bitirdim :D deli gibi bug var. Diceksin ki madem bug var niye oynuyorsun ben oyun kötü demiyorum oyunun eksikleri hataları var ama oyunu oynamak yine de zevk veriyor.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
PC de oynadım
r3 3100
16 gb ram
rx 5500xt 8 gb özellikte olan PC de orta yüksek arası 50 fps in altına düşmedi fps kilidinide kaldırdım
İşte optimizasyon sıkıntısı olduğu buradan belli. Önerilen sistem tavsiyesinin üstünde bir sistem ve orta ayarlarda 60'ı geçemiyor. Sizin için bir sıkıntı olmayabilir ama şuan almamanız gerekn bir fps alıyorsunuz optimizasyon yüzünden.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
hocam ben arabayı iyi bulmadım şahsen bu kişiye göre de değişebilir. ama fizik motoru yüzünden bug yaşayan çok var benim orta seviyede oldu.
oyunun yapmaya çalıştığı şey güzel olmuş detayları da aynı şekilde ancak oyundan soğutan iki şey var benim için. 1 dediğim gibi hikayeye yön verememe. 2 ise yapay zekanın zeki olmaması yüzünden gerçekçiliğin düşmesi
hikayeye yön verme çoğu zaman olduğun bölümde yön veriyor arada tüm hikayeyi etkiliyor ben araba mekaniklerini çok sevdim yapay zekaya haklısın ama bazen çok zekice stratejiler uyguluyorlar bana bug gelemdi niyeyse

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
bu buglar bir tek bana mı denk gelmiyor acaba sadece bana 1 2 tane geldi o kadar onun dışın fps sıkıntı falan olmadı
aynısını bende yaşıyorum neredeyse hiç bug fps sorunu yok.

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
Firma ilk kez bu kadar büyük bir oyun yapıyor. Her platforma çıkınca da optimize etmek çok zor oldu onlar için. Birkaç ay daha ertelenmesi gerekiyordu.

Oyun çıkmadan önce "Yeter kaç kere ertelediler" diyenler şimdi "çöp oyun" diyor.
aynen bence de öyle olmalıydı ben öyle bir şey demedim bu arada :)

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
İşte optimizasyon sıkıntısı olduğu buradan belli. Önerilen sistem tavsiyesinin üstünde bir sistem ve orta ayarlarda 60'ı geçemiyor. Sizin için bir sıkıntı olmayabilir ama şuan almamanız gerekn bir fps alıyorsunuz optimizasyon yüzünden.
olabilir ben ona dikkat etmiyorum sizde haklısınız fakat benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor optimizasyon sorunları düzeliyor zaten oyun ilk çıktığında daha da yerlerdey di fps şimdi düzeldi biraz daha da güncelleme gelicek zaten açıklama yaptılar

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
aynısını bende yaşıyorum neredeyse hiç bug fps sorunu yok.
Takemurayla ilk konuştuğumuz restorant görevindeki bugu görmemenizin imkanı yok. Judy'nin saçı suratının önüne gelince birden Karadenizli bir nineye dönüşüyor. Youtube'da videolar var zaten bu bugların görüldüğü. BGY'de de dalga geçilmişti bu bug hakkında.

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508

herkes ağlıyordu bu ay cıkmazsa parayı geri vericem parayyı geri iade edicem diyip boş yapıyorrdu şimdi ise sorunları ağlayarak sölüyorlar

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Oyunu 3 kere bitirdim :D deli gibi bug var. Diceksin ki madem bug var niye oynuyorsun ben oyun kötü demiyorum oyunun eksikleri hataları var ama oyunu oynamak yine de zevk veriyor.
ben daha 16. saatimdeyim ve neredeyse hiç bug görmedim sadece 1 2 tane onlarda oyun deneyimimi engelleyen şeyler değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

herkes ağlıyordu bu ay cıkmazsa parayı geri vericem parayyı geri iade edicem diyip boş yapıyorrdu şimdi ise sorunları ağlayarak sölüyorlar
kesinlikle oyunu ps4 ve xbox a çıkarmayım 1 2 ay daha erteleseler çok daha güzel olurdu

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
ben daha 16. saatimdeyim ve neredeyse hiç bug görmedim sadece 1 2 tane onlarda oyun deneyimimi engelleyen şeyler değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle oyunu ps4 ve xbox a çıkarmayım 1 2 ay daha erteleseler çok daha güzel olurdu
ben oyunu pcde oynadım cok sorun olmadı ne bug nede fps oyuna hayranım sonunu görünce ağladım :D ama sıkıyor ya

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben gayet mutluydum optimizasyonlardan. Bug da 1 tane oldu ve önemsizidi bence puan düşürmeye gerek yoktu

Top Bottom