ya abi 40 da verilmez ayıp yaw
Yan görevleri oynamadan oynarsan tabii ki de kısa olur. Yan görevler ana görevler ile bağlantılı zaten.oyunun hikayesi aşırı kısa olmuş
PS4. XBOX One a çıkmamalıydı. Yeni nesil bir oyun olarak kalmalıydıkonsola oyun çıktıktan sonra 1-2 yıla anca gelirdi PC ye , PC dekilerin sesi bile çıkmazdı
bu oyun kesinlikle ps4 xbox a çıkmamalıydı ps5 e falan çıksaydı çok daha rahat olurduPC için verilmez de PS4 için fazla bile. Rezalet ötesi PS4'de (Pro hariç, PS4 Pro daha iyi ama yine sıkıntılar var)
hocam yapmayın. ben de oyunu bitirdim ve nasıl bitirdiğimi söyleyeyim: elinize 10 tane can basma kiti alın. sonra git dedikleri yere gidin. 20 kişinin arasından koşun. merak etmeyin yapay zeka kör olduğu için 10 canınızı filan götürüyor. onun dışında araç kullanımları kötü motor idare eder. onun dışında yine yolda yürürken herkes yere çöküp ölmek istemiyorum filan diyor. fizik motoru ise zaten kötü nesneler uçuyor her şey birbirinin içinden filan geçiyor. onun dışında hikayeye yön vermek gibi bir şey yok final hariç. mesela ölen kişiler yanlış tercihle ölmüyor. bu hataları içeren bir oyunun ben 80 puan üstü almasını yanlış buluyorumHaydaaa optimizasyon ve buglar dışında bir sıkıntısı yok (PC tarafında) hikaye ve oynanış gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
91 yeterliydi bence şu durumda
Aslında eski nesil sistemlerinde çalışabilirdi. Aha bu çoğu kişinin öldü dediği konsol PS4'de TLOU2 gibi bi oyun oynattı bize Naughty Dog. Önemli olan optimizasyon ve o platforma uyumlu oturtmak. Ek olarak, CDPR'den çok şey bekleniyo ama halbuki heriflerin tarihindeki 4. oyun buYan görevleri oynamadan oynarsan tabii ki de kısa olur. Yan görevler ana görevler ile bağlantılı zaten.
PS4. XBOX One a çıkmamalıydı. Yeni nesil bir oyun olarak kalmalıydı
Dediğine sonuna kadar katılıyorum ben daha oyunun yarısındayım yetenekleri yavaş yavaş geliştiririm derken bir baktım oyun bitmiş. Ana hikayesi güzel ama çok kısa.konsola oyun çıktıktan sonra 1-2 yıla anca gelirdi PC ye , PC dekilerin sesi bile çıkmazdı bununda ilk PC ye gelip sadece sonradan konsola gelmesi lazımdı ve oyunun hikayesi aşırı kısa olmuş yetenek ağacının %10 nu tamamlayamadan oyun bitmesi nedir
yapay zekada sıkıntı olabilir fakat sürüş mekaniklerine de kötü demezsin be harika sürüş mekanikleri var fizik motorunda hiç bir sıkıntı yok adma akıllı 1 tane bile bug görmedimhocam yapmayın. ben de oyunu bitirdim ve nasıl bitirdiğimi söyleyeyim: elinize 10 tane can basma kiti alın. sonra git dedikleri yere gidin. 20 kişinin arasından koşun. merak etmeyin yapay zeka kör olduğu için 10 canınızı filan götürüyor. onun dışında araç kullanımları kötü motor idare eder. onun dışında yine yolda yürürken herkes yere çöküp ölmek istemiyorum filan diyor. fizik motoru ise zaten kötü nesneler uçuyor her şey birbirinin içinden filan geçiyor. onun dışında hikayeye yön vermek gibi bir şey yok final hariç. mesela ölen kişiler yanlış tercihle ölmüyor. bu hataları içeren bir oyunun ben 80 puan üstü almasını yanlış buluyorum