Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Metacritic Puanı Gittikçe Düşüyor!

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ps4 ve xbox one s yönünde az bile

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
PC için verilmez de PS4 için fazla bile. Rezalet ötesi PS4'de (Pro hariç, PS4 Pro daha iyi ama yine sıkıntılar var)
bu oyun kesinlikle ps4 xbox a çıkmamalıydı ps5 e falan çıksaydı çok daha rahat olurdu

Kreizler

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
397
İsim
Hüseyin şahbaz
Haydaaa optimizasyon ve buglar dışında bir sıkıntısı yok (PC tarafında) hikaye ve oynanış gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:

91 yeterliydi bence şu durumda
hocam yapmayın. ben de oyunu bitirdim ve nasıl bitirdiğimi söyleyeyim: elinize 10 tane can basma kiti alın. sonra git dedikleri yere gidin. 20 kişinin arasından koşun. merak etmeyin yapay zeka kör olduğu için 10 canınızı filan götürüyor. onun dışında araç kullanımları kötü motor idare eder. onun dışında yine yolda yürürken herkes yere çöküp ölmek istemiyorum filan diyor. fizik motoru ise zaten kötü nesneler uçuyor her şey birbirinin içinden filan geçiyor. onun dışında hikayeye yön vermek gibi bir şey yok final hariç. mesela ölen kişiler yanlış tercihle ölmüyor. bu hataları içeren bir oyunun ben 80 puan üstü almasını yanlış buluyorum

Eren Eser

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,309
İsim
Eren Eser
Ocak ayında yeni güncelleme gelicek büyük ihtimal 20gb üstü olucak optimizasyon sorunlarının büyük çoğunluğunun düzeltilmesi bekleniyor oyundaki buglar da 1 hafta içinde gelmesi beklenen 1.05 güncellemesi ile çözülmesi bekleniyor

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Yan görevleri oynamadan oynarsan tabii ki de kısa olur. Yan görevler ana görevler ile bağlantılı zaten.

PS4. XBOX One a çıkmamalıydı. Yeni nesil bir oyun olarak kalmalıydı
Aslında eski nesil sistemlerinde çalışabilirdi. Aha bu çoğu kişinin öldü dediği konsol PS4'de TLOU2 gibi bi oyun oynattı bize Naughty Dog. Önemli olan optimizasyon ve o platforma uyumlu oturtmak. Ek olarak, CDPR'den çok şey bekleniyo ama halbuki heriflerin tarihindeki 4. oyun bu :D

vamprikaX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Salih akçaren
Instagram
salihakcarens
Steam
salih akçaren
Facebook
100009245892508
oyunun hakkına giriyorlar böle bir oyun bu donemlerde oynanabilcek en iyi oyun bence 90 nın altıın hak etmiyor

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
konsola oyun çıktıktan sonra 1-2 yıla anca gelirdi PC ye , PC dekilerin sesi bile çıkmazdı bununda ilk PC ye gelip sadece sonradan konsola gelmesi lazımdı ve oyunun hikayesi aşırı kısa olmuş yetenek ağacının %10 nu tamamlayamadan oyun bitmesi nedir
Dediğine sonuna kadar katılıyorum ben daha oyunun yarısındayım yetenekleri yavaş yavaş geliştiririm derken bir baktım oyun bitmiş. Ana hikayesi güzel ama çok kısa.

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
hocam yapmayın. ben de oyunu bitirdim ve nasıl bitirdiğimi söyleyeyim: elinize 10 tane can basma kiti alın. sonra git dedikleri yere gidin. 20 kişinin arasından koşun. merak etmeyin yapay zeka kör olduğu için 10 canınızı filan götürüyor. onun dışında araç kullanımları kötü motor idare eder. onun dışında yine yolda yürürken herkes yere çöküp ölmek istemiyorum filan diyor. fizik motoru ise zaten kötü nesneler uçuyor her şey birbirinin içinden filan geçiyor. onun dışında hikayeye yön vermek gibi bir şey yok final hariç. mesela ölen kişiler yanlış tercihle ölmüyor. bu hataları içeren bir oyunun ben 80 puan üstü almasını yanlış buluyorum
yapay zekada sıkıntı olabilir fakat sürüş mekaniklerine de kötü demezsin be harika sürüş mekanikleri var fizik motorunda hiç bir sıkıntı yok adma akıllı 1 tane bile bug görmedim

Top Bottom