Neler Yeni

Cyberpunk 2077 Metacritic Puanı Gittikçe Düşüyor!

FuNN07

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
FuNN07
ben daha 16. saatimdeyim ve neredeyse hiç bug görmedim sadece 1 2 tane onlarda oyun deneyimimi engelleyen şeyler değildi
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesinlikle oyunu ps4 ve xbox a çıkarmayım 1 2 ay daha erteleseler çok daha güzel olurdu
Bence oyunun direk 2-3 ay ertelenmesi lazımdı. Çünkü gerçekten PS4 ve XONE oyuncularına bir nevi dolandırıcılık yapmış oldular. Sadece onlar değil RX 590 önerilen kartsa ben de bu kartla düşük ayarlarda şöyle şöyle oynarım diyen arkadaşları da dolandırmış oldular.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence oyunun direk 2-3 ay ertelenmesi lazım. Çünkü gerçekten PS4 ve XONE oyuncularına bir nevi dolandırıcılık yapmış oldular. Sadece onlar değil RX 590 önerilen kartsa ben de bu kartla düşük ayarlarda şöyle şöyle oynarım diyen arkadaşları da dolandırmış oldular.
Yan görevleri yaparsanız buglarla daha çok karşılaşırsınız. Yapay zekanın s*lak s*lak duvara bakıp ateş etmemesi falan :D

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
Bence oyunun direk 2-3 ay ertelenmesi lazım. Çünkü gerçekten PS4 ve XONE oyuncularına bir nevi dolandırıcılık yapmış oldular. Sadece onlar değil RX 590 önerilen kartsa ben de bu kartla düşük ayarlarda şöyle şöyle oynarım diyen arkadaşları da dolandırmış oldular.
aynen ertelenseydi daha iyi olurdu fakat hadi çıkarın yeter artık diyip çıkarttıktan sonra çok bug var optimizasyon sıkıntısı var diyen bir kitle var ( ilk önce çıksın sonra şikayet eden tipler )

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Anladığım kadarıyla imzandaki PC'ye sahipsin baya güçlü bir PC. Öyle PC'lerde sıkıntı çok olmuyor zaten ama ortalama PC'lerde sıkıntılar görülmeye başlanıyor
Ben 1650 Super testlerini izledim şahsen bence rahatça oynanır. 1080P Low nasıl görünüyor bakmadım ama çok kötü olmasa gerek 60 FPS oynanır yani.

RX570 ile falan zor oynanır ki bence normal zaten

Excator23cm

80+ Gold
Aslında oyunun açık dünyası çok iyi ve özenli
Ama yapay zeka çok boş hiçbir şey 2013 yılında çıkan gta5'in bile yapay zekası daha iyiydi. Yapay zeka çok zayıf.
Ana hikaye birazcık kısa.
Optimizasyon ve bug tarafları var ama ben 1 kere yaşadım optimizasyon sıkıntısını ise halletim.

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Ben 1650 Super testlerini izledim şahsen bence rahatça oynanır. 1080P Low nasıl görünüyor bakmadım ama çok kötü olmasa gerek 60 FPS oynanır yani.

RX570 ile falan zor oynanır ki bence normal zaten
Rahat oynanır mı tam bilemiyorum. Videolardan bunu çıkarabilir miyiz emin değilim. Deneyimlemek lazım

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Optimizasyon kötü hele hele oyunu çok oynayınca. Ben ilk aldığımda 50 alıyordum sonra güncelleme geldi 60 FPS çıktı ama oyuna 40 saat gömünce tekrar 40'lara düştü. Bug işlerinde de de T pozisyonu ile 3-4 kez. Dokuların yüklenmemesi de SSD'de başıma az geliyordu ama HDD istisnasız her yerde oluyordu ama ben bu bugların düzeltileceğini düşündüğümden ve online modunun çok etkisinini olacağını düşündüğümden 10/9 verdim ama şuan ki haline 10/7.8 veririm.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,069
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Optimizasyon kötü hele hele oyunu çok oynayınca. Ben ilk aldığımda 50 alıyordum sonra güncelleme geldi 60 FPS çıktı ama oyuna 40 saat gömünce tekrar 40'lara düştü. Bug işlerinde de de T pozisyonu ile 3-4 kez. Dokuların yüklenmemesi de SSD'de başıma az geliyordu ama HDD istisnasız her yerde oluyordu ama ben bu bugların düzeltileceğini düşündüğümden ve online modunun çok etkisinini olacağını düşündüğümden 10/9 verdim ama şuan ki haline 10/7.8 veririm.
Evet katılıyorum oynamak için güçlü bi sistemin olması gerekiyor ama yeni çıkmış bir oyun sonuçta düzelir

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam