ilk oyunları oynamadan 4üncü oyunu oynarsak hikayesini anlayabilir miyiz hocam.Tabi ki uncharted.
ben aynı o şekilde yaptım ve hikayede herhangi bir kopukluk hissetmedim dostum. her iki oyunda Türkçe altyazı mevcut, her iki oyunda güzel. eğer imkanın varsa ve indirimler iyiyse ikisini de al. ama bir tane alacaksan uncharted içinde iki oyun barındırıyor ve Türkçe Dublajı ile öne çıkıyor.ilk oyunları oynamadan 4üncü oyunu oynarsak hikayesini anlayabilir miyiz hocam.
Cyberpunk uncharted a göre çok daha uzun süre oynayabileceğin bir oyundur bence, uncharted biraz daha kaliteli olabilir ama cyberpunk da şuan çok kaliteli bir oyundur ikiside üzmezArkadaşlar epic games bahar indirimlerinde bu iki oyun gözüme çarptı sizce hangisi alınmalı? Bu epic games indirimlerinde başka oyun öneriniz varsa yazabilirsiniz
uncharted tr dublajı ile çok iyi seçenek ama belirli bir saati var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu tip hikayeli oyunlarda paylaşımlı hesap alıp 2-3 güne bitirip siliyorum. en mantıklısı bu gibi. tabi para vermek istemiyorsan
Paylaşımlı hesap nasıl nereden alınıyor?uncharted tr dublajı ile çok iyi seçenek ama belirli bir saati var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu tip hikayeli oyunlarda paylaşımlı hesap alıp 2-3 güne bitirip siliyorum. en mantıklısı bu gibi. tabi para vermek istemiyorsan
İtemsatıştan alıyorum.Paylaşımlı hesap nasıl nereden alınıyor?