Neler Yeni

Cyberpunk 2077: phantom liberty Almalı mıyım

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Kağan UĞURLU
Pc de Cyberpunk’ın dlc siz paketine sahibim. Sizce playstation da dlcli sürümünü dlc si için 600 tl gibi bir fiyattan almalı mıyım? Ayrıca pc için 4070ti super deki fps keyfini ps da yaşayabilir miyim dostlar ne dersiniz?

Spect

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Arda
Pc de Cyberpunk’ın dlc siz paketine sahibim. Sizce playstation da dlcli sürümünü dlc si için 600 tl gibi bir fiyattan almalı mıyım? Ayrıca pc için 4070ti super deki fps keyfini ps da yaşayabilir miyim dostlar ne dersiniz?
Bilgisayar görüntü kalitesi ve fps açısından daha iyi olur tabi her türlü hocam.

DarkLegion3

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Eren Akgül
Ben oynadım hikayesini beğendim bol aksiyonlu.

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Furkan Görür
bir program ile steamden dlcyi ücretsiz indiriyordun bi youtubeden araştır istersen. Steam ban atmıyor

YPoine

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Kerem Can Öngel
Oynadım ve bence 1k'ya kadar değebilir. Benim oynadığım dönemde optimizasyonda ufak tefek sorunları vardı dlc'nin.
Arkadaşın da dediği gibi phantom dlc'sini baaazı şeyler yaparak ücretsiz oynayabiliyorsun.
Bi arkadaşın forumda açtığı konu:
Oyuna güncelleme geldikce bu dlc taktiği çalışmıyordu, aynı sürüm olması. En azından benim bildiğim kadar.
(bu şekilde link atmak yasak mı bilmiyorum)

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Kağan UĞURLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@furkangorur @YPoine @DarkLegion3 @ahmttunc Arkadaşlar ana oyun pc de mevcut, dlc li olan playstation da satılıyor. Siz benim yerimde olsanız ne yaparsınız. PS dan mı satın alırsınız ultimate versiyonunu(687 TL) yoksa dlc o kadar etmez diyip salar mısınız?

kaan0513

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
Kağan UĞURLU
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
671
İsim
Hüseyin Mert Görgel
İndirimde epicten ultimate paketi 800 küsüre almıştım oyunda 600 saati geçtim gerçekten baya akıyor hele iyi bir sistemle tadından yenmez.Dlc kısmına gelecek olursam bence dlc ana hikayeden çok daha iyi bir hikayeye sahip şahsen bir tane daha dlc gelmesini umut ediyorum.

Cerade

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Serdar Akyaka
Oyunu sevdiysen bence al. Haritada İtyaka diye bir yer vardı ama giremiyorduk. Dlc hem oraya girmemizi sağlıyor hem de yeni bir hikaye sunuyor. Ana oyunda odak noktamız hep Arasaka idi. Burada hikayeye Militech ve YABD dahil oluyor. Bunlara dair daha fazla şey öğrenmek istiyorsan dlc mutlaka oynanmalı. Ha bir de oyuna yeni bir son ekliyor.

oEnesQlf

80+ Silver
Pc de dlc al vortex mod ile oyunu modlayınca çok keyif veriyor

BabaVoss7

80+ Silver
Cp77 her kuruşunu hak efiyor. Dlcde alınır. Unutsamda para verip yine oynasam defiğim nadir oyun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,086,039
Üyeler
172,599
Son üye
BedirhanYalcinn
Top Bottom