proton_mail
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Müthiş oyun
Underrated
Öyle yorum yapmışınız ki, sanki yan hesaplar açmışım, konuyu boostluyorumBaşyapıt
Müthiş oyun
Underrated
Öyle yorum yapmışınız ki, sanki yan hesaplar açmışım, konuyu boostluyorumBaşyapıt
Elimde hala bekleyen tonla oyun var elimde ama yinede cyberpunktan oynamaya devam ediyorumsu oyunlara bak sıra gelmezkı Alıntıyı görüntüle
Ama yalan yok başyapıt oyunlardan biriÖyle yorum yapmışınız ki, sanki yan hesapLAR açmışım, konuyu boostluyorum
Öyle. Hayatımda daha en iyisini oynamadım.Elimde hala bekleyen tonla oyun var elimde ama yinede cyberpunktan oynamaya devam ediyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yalan yok başyapıt oyunlardan biri
Kısa ve net yazarım. AnlayanaÖyle yorum yapmışınız ki, sanki yan hesaplar açmışım, konuyu boostluyorum
gta bencedeöyle fakat rdr gayet eğelenceliOynanışı fazla sıkıcı ve çok ağır bir oyun RDR 2. Aslında GTA oyunları da öyle.
Arkadaşlar bence tam bir şaheser yani. Hayatımda oynadığım en güzel oyun desem yeridir. Bu oyunun açık dünyası çok ama çok güzel. Başka böyle güzel açık dünyası olan oyun görmedim. Belki Ghostwire Tokyo oyununun açık dünyası yaklaşabilir yada Yakuza oyunlarının.
Araba sürüşü de çok güzel. Hızlı seyahat kullanmadan oynuyorum hep.
Onun dışında aksiyonu çok ama çok keyiflidir. RPG öğeleri çok iyidir, karakteri geliştirmesi de muazzam yani.
Eksikleri var illaki ama hiç beni etkilemiyor bu eksiklikleri.
Ya oyun aslında korkunca derecede içerik ile dolu, detaylar inanılmaz. Hakkını yemişler zamanında.
CP 2077 güzel oyun lan!Ben CP2077de araba mekaniğini hoş bulmuyorum. Bence araba mekaniği sınıfta kalma.
EvetCP 2077 güzel oyun lan!