Neler Yeni

CyberPunk 2077'yi En Ucuz Nereden Satın Alabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,191
İsim
a l p e r
Yapımcıya para vermeyip oynuyorsan o oyunu crackle aynı mantık ha virüs girecek diyorsan özellikle türk sitelerinden ve bilgisiz indirme, oyun ismi site ismi indir yazmakla olmuyor .
virusten bahsetmedim zaten, cyberpunk toreent yazip torrente atcan icindeki dosyanin gb degeri dogruysa indir gitsin. sorun googlein torrentin indirme hizinin steame gore yavas olmasi. arkadasta buyuk ihtimal ondan eziyet dedi

heraishere

80+ Bronze
Yapımcıya para vermeyip oynuyorsan o oyunu crackle aynı mantık ha virüs girecek diyorsan özellikle türk sitelerinden ve bilgisiz indirme, oyun ismi site ismi indir yazmakla olmuyor. Anlatırım istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl ben sana yardımcı olurum.
Parayı yapımcının kazanıp kazanmaması da gram umrumda değil.

DogancanYr

80+ Bronze
Nasıl hiç eziyet değil ya! Crack indirdiğiniz şunucular leşten sunucular bir çok kişi indirince indirme hızı yavaşlıyor , crackte optimizasyon sorunları... Ne indirdiğini bilmemek.... Daha çok şey sayarım. Ve ben hesabı verirken bir para da istememişim farkındaysanız.
Optimizasyon sorunları son sürümü indirmemekle , torrenti seed etmemekle ve saçama leş yerlerden indirmek oluyor hiç bir fikrin olmadığında.

heraishere

80+ Bronze
Optimizasyon sorunları son sürümü indirmemekle , torrenti seed etmemekle ve saçama leş yerlerden indirmek oluyor hiç bir fikrin olmadığında.
Ben de bunlarla uğraşacağına hesabı vereyim git indir diyorum. Ne bu yapımcıyı koruma sevdanız anlayamıyorum.

DogancanYr

80+ Bronze
virusten bahsetmedim zaten, cyberpunk toreent yazip torrente atcan icindeki dosyanin gb degeri dogruysa indir gitsin. sorun googlein torrentin indirme hizinin steame gore yavas olmasi. arkadasta buyuk ihtimal ondan eziyet dedi
İllahi torrentten de indirmene gerek yok çünkü türkler seed nedir bilmiyor . İşte bu yüzden türk siteleri kötü ve hangi sürümde indiridiğini bile bilmiyorsun.

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,379
İsim
Hacı
Yapımcıya para vermeyip oynuyorsan o oyunu crackle aynı mantık ha virüs girecek diyorsan özellikle türk sitelerinden ve bilgisiz indirme, oyun ismi site ismi indir yazmakla olmuyor. Anlatırım istersen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl ben sana yardımcı olurum.
Özelden yazale ne önerecen ne kadar biliyorsun :ROFLMAO:

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Cyberpunk ve Wrc 10 195TL gibi bir fiyata alırken steamden 99 liraya RDR2 aldığım günler aklıma geldi. O zaman acaba çok mu diyordum...

Para varsa ve oynamak için alın geçin hocam. Hikaye sarıyor. Yan görevler ilk vakitlerde epey güzel geçiyor. Ama sonra tekrara düşünce bütün fantastik girişleri deneyip hikayeye geri dönüp bütün sonları görmek isteyeceksiniz. Dlc paketi içinde ben kampanya bekliyorum gelmedi 😅🤣 üstüne zam yiyeyiyeı😁

Yaklaşık 3 yıl önce YouTube üzerinden tüm oyunun videolarını izlemiştim. Şimdi oynayamam zaten ancak belki oynarım diye almak istiyordum ki fiyatlar bir tık tuzlu geldi. Kim bilir belki dolar 200 TL olur ve şu anki fiyatlara yüksek can sıkıntısıyla bakarız..

Niyetin varsa özelden yaz yardımcı olayım :D

Crack kullanmamamın sebebi oyun üreticisinin hakkına girmeme isteği değil, bilgisayarıma virüsvari dosyaların bulaşması. Bulaşsa sorun değil ama bir hayli vaktim boşa gidecek. Özellikle bu günlerde her bir saatim çok değerli.

DogancanYr

80+ Bronze
Yaklaşık 3 yıl önce YouTube üzerinden tüm oyunun videolarını izlemiştim. Şimdi oynayamam zaten ancak belki oynarım diye almak istiyordum ki fiyatlar bir tık tuzlu geldi. Kim bilir belki dolar 200 TL olur ve şu anki fiyatlara yüksek can sıkıntısıyla bakarız..

Crack kullanmamamın sebebi oyun üreticisinin hakkına girmeme isteği değil, bilgisayarıma virüsvari dosyaların bulaşması. Bulaşsa sorun değil ama bir hayli vaktim boşa gidecek. Özellikle bu günlerde her bir saatim çok değerli.
Anlatayım bu işleri diyorum . Sen scene , 0day hnr , csf gibi kavramları biliyor musun ?

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,051
İsim
Ali

Merkez bankamızın yıl sonu dolar tahmini 40 lira olduğunu düşünmek ve 60 dolarlık bir oyunda şu an bunu tartışmak ilerde bu mesajlara bakıp çok iç çekeriz.

İsmini vermeyeyim bir forumda araba tavsiyesi için konu açmışım ve 18.000 liraya acaba bu araç alınır mı mesajımı görmem

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sen scene , 0day hnr , csf gibi kavramları biliyor musun ?

Evet, biliyorum. :)

Merkez bankamızın yıl sonu dolar tahmini 40 lira olduğunu düşünmek ve 60 dolarlık bir oyunda şu an bunu tartışmak ilerde bu mesajlara bakıp çok iç çekeriz.

İsmini vermeyeyim bir forumda araba tavsiyesi için konu açmışım ve 18.000 liraya acaba bu araç alınır mı mesajımı görmem

Gerçekler her daim acıdır ancak en azından bazı küçük kişiler gibi hayal dünyamızdaki toz pembe hayallerden bahsedip durmuyoruz. Sözüm meclisten dışarı. :)
Belki dediğim yanlış anlaşılabilir, reçel ve tayin kahvaltılarda tüketilir. :sneaky:

DogancanYr

80+ Bronze

Bunlarda zaten 60 dolarlık oyunu almak istemiyor ki 50-100 tl vereyim oynayayım kafasındalar zaten. (Orijinal almak isteyene saygım sonsuz) Daha sonraları bunları bile alamayacaklar.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Bunlarda zaten 60 dolarlık oyunu almak istemiyor ki 50-100 TL vereyim oynayayım kafasındalar zaten. (Orijinal almak isteyene saygım sonsuz) Daha sonraları bunları bile alamayacaklar.

Hayır dostum, 50, 100 TL benim için para bile değil. Sadece bir oyun için +1000 TL vermek bana aşırı gereksiz geliyor. Oyunu istediğim zaman istediğim kadar alabilirim, bunda sorun yok.

Top Bottom