Mehmet Anıl
80+ Silver
sus rx570i olmayanlar varBen medium altı oynamak istemiyorum ya.
sus rx570i olmayanlar varBen medium altı oynamak istemiyorum ya.
Oyuna harcayacak para bulduğum an zaten alacağım. Ama şu anlık istediğim fpsleri alamayacağım için kendimi zora sokmamayı yeğliyorum. Aynısını Detroit için de demiştim sonradan alacağım bütün yayıncılardan oyunu bitirip. Ne gerek var diye almamıştım inşallah aynısı olmaz.Medium 60 fps rahat alırsın 8 GB ramden dolayı drop girer
Doğru diyorsun o karttan çok çok iyi kartı olanlarda var ben zaten mızmızlanmıyorum. Grafiği çok iyi olan oyunlarım var ama bir cyberpunk etmez iştesus rx570i olmayanlar var
Detroit ilk çıktığında 40 TL ve heavy rain filan 20 TLydi.Oyuna harcayacak para bulduğum an zaten alacağım. Ama şu anlık istediğim fpsleri alamayacağım için kendimi zora sokmamayı yeğliyorum. Aynısını Detroit için de demiştim sonradan alacağım bütün yayıncılardan oyunu bitirip. Ne gerek var diye almamıştım inşallah aynısı olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğru diyorsun o karttan çok çok iyi kartı olanlarda var ben zaten mızmızlanmıyorum. Grafiği çok iyi olan oyunlarım var ama bir cyberpunk etmez işte
Benim o zamanlar pentium işlemcim ve intel graphics hd vardı ekran kartı olarak ondan almamıştım.Detroit ilk çıktığında 40 TL ve heavy rain filan 20 TLydi.
Bende alacaktım ama sadece heavy raini alırdım çünkü diğerlerini oynamadım ama oynamak ile izlemek arasında dağ kadar fark yok ve Beyond Two Souls ve Detroiti baştan sona kadar biliyordum. O yüzden almadım ama heavy raini neden almadığımı bilmiyorum ama epic60 TL kupon verirse 80TL'den 20 TL'ye yine alınıyor. Bir de kuponu harcadıkça yeni kupon gelmesi lazım yoksa anlamı olmaz.Benim o zamanlar pentium işlemcim ve intel graphics hd vardı ekran kartı olarak ondan almamıştım.
Öyle katılıyorum. Dediğin gibi Beyond Two Souls oyunu mesela o kadar çok izledim ki hani yıllar geçmesine rağmen çoğu yeri gözüm kapalı geçecek duruma geldim. O yüzden yeni oyun çıkınca bazen izlemiyorum heves kaçmasın alayım diye. Epic'in 60 tl kuponunu kullanmak bir türlü nasip olmadı ya. Ama dediğin gibi olsa epic batar şimdi sürekli 60 tl indirim sıkıntı biraz.Bende alacaktım ama sadece heavy raini alırdım çünkü diğerlerini oynamadım ama oynamak ile izlemek arasında dağ kadar fark yok ve Beyond Two Souls ve Detroiti baştan sona kadar biliyordum. O yüzden almadım ama heavy raini neden almadığımı bilmiyorum ama epic60 TL kupon verirse 80TL'den 20 TL'ye yine alınıyor. Bir de kuponu harcadıkça yeni kupon gelmesi lazım yoksa anlamı olmaz.
Babam İsrailli
Ya ben almadım daha. Alsam mı ki bilemedim, indirime girer mi sizce yakın zamanda?Alıntıyı görüntüle
Uykuy(a) dön Samuray. Henüz Aralığın 10'u değil!
Ben aşırı heyecanlıyım, sizlerle de paylaşmak istedim.
Ben %25 Kürt %25 Yunan %50 Türküm.Babam İsrailli