Neler Yeni

Cyberpunk 2077'yi Rockstar Games Yapsaydı Ne olurdu?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Evet, yanlis yaptiklari cok sey var fakat kendi caplarinda bir sey batirmadilar, 15 milyon satti oyun ilk ayda yani daha simdiden cokca kar ettiler. Fakat oyuncularin gozunde dustuler o kesin, en azindan benim gozumde. Bunu toparlamak icin bir seyler yapmaya calismalilar simdi...
Kâr etmelerinin bizim için önemi yok.
Bekleneni veremedi.
Kısacası balon çıktı.
Bari multiplayer da batırmasınlar

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
yapay zeka cok daha iyi olurdu. Ayrica bu kadar reklami da yapilmazdi cunku ihtiyac duymazlardi. Gta5 120milyon satisi gecmisken rockstar hicbie oyunu icin reklama ihtiyac duymaz brnce artik. Rdr2 de 20 milyonu gecti diye biliyorum.
güldüm
Bunun yani sira rockstar ile cdpr’i kiyaslamak bence cok yanlis, deneyim farki, calisan kisi sayisi, calisma sartlari cok ama cok farkli birbirinden. Bu arada oyun 8 yildir gelistiriliyor yanlis bir algi bence cunku 2015’te witcher 3 gibi bir oyun cikardi cdpr. Sadece trailer 8 yil once ciktigi icin oyun 8 yildir gelismiyor diye dusunuyorum. Bunun yaninda 2 tane inanilmaz iyi Ve buyuk dlcler cikardilar witcher3’e. Yani oyun adam akilli 5 yildir falan gelistiriliyor, cdpr de bunun altindan kalkamadi. Bence yapmalari gereken ya ertelemekti ya da rockstar gibi sadece 1/2 platforma ilk basta oyunu cikarmakti.
Biz bu kadar konusuyoruz da oyun 15 milyon satisi gecti sanirsam, yani ne kadar cok kotu yanlari olsa da oyun oynayabilene gayet guzel bir oyun.
Katıldım.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
güldüm

Katıldım.
Neden güldün hocam :)
Kâr etmelerinin bizim için önemi yok.
Bekleneni veremedi.
Kısacası balon çıktı.
Bari multiplayer da batırmasınlar
Yani bu hype'a göre balon çıktı evet. Multiplayer'ı da erken çıkarmaya çalışırlarsa batırırlar. Çünkü bu kadar buglu bir oyunun aynı açık dünyadaki multiplayerını düşünemiyorum bile...

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Neden güldün hocam :)

Yani bu hype'a göre balon çıktı evet. Multiplayer'ı da erken çıkarmaya çalışırlarsa batırırlar. Çünkü bu kadar buglu bir oyunun aynı açık dünyadaki multiplayerını düşünemiyorum bile...
Hocam reklama gerek yok demişsiniz ama ben RDR2 ilk çıktığında sinemalarda bile reklamı vardı. Buna güldüm.

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,537
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Ali arda
açık dünyası gayet iyi. yapay zekası erken çıktığı için.

oyun ertelenince ağlayın mızlayın. oyun çıkınca da yapay zeka kötü, oyun bug dolu.................
7 yıl uğraştılar. Sence az bir süre mi? Npc ler çok değişik hareketler yapıyor. Yapay zekalar kötü. Bug lar hatsafada. CDPR az yazılımcı ile bu oyunu yapmış. Aynı sayıda yazılımcıyla en az 1.5 yılda düzeltilir.

Canxkarax

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,260
İsim
Can
Soru başlıkta.
Eğer Cyberpunk 2077'yi Rockstar Games yapsaydı ne olurdu?

Başyapıt olacağı kesin.
Benim düşüncem, bug ve optimizasyon sorunları minimumda tutulup, ortalama bir sistemde bile çalışacak şekilde tasarlanırdı.
Grafikleri muazzam, hikayeler ve karakterler kendini daha çok sevdirir, açık dünyası bambaşka bir seviyede olurdu.

Peki siz ne düşünüyorsunuz?​
daha güzel optimizasyonlu ve onlinesi olan bir oyun olurdu ancak ilk 1-2 sene pcye çıkmazdı

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
ya bi boş yapmayı bırak allah aşkına

rdr2 de ilk çıktığında bir sürü sorunu vardı, cyberpunk grafikleri zaten çok iyi, açık dünyasıda muazzam
GTA 5 İle karşılaştırıldığında kaybeden oyunu RDR2 ile karşılaştırmak ne cürret!?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru başlıkta.

Başyapıt olacağı kesin.
Benim düşüncem, bug ve optimizasyon sorunları minimumda tutulup, ortalama bir sistemde bile çalışacak şekilde tasarlanırdı.
Grafikleri muazzam, hikayeler ve karakterler kendini daha çok sevdirir, açık dünyası bambaşka bir seviyede olurdu.

Yapay zeka ve açık dünyası çok daha iyi olurdu.

FaruG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
FaruG
Yapay zekası iyi olurdu. Ama GTA'ya rakip çıkmayacağı için bu sefer RockStar GTA6'yı boşlardı .

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Soru başlıkta.

Başyapıt olacağı kesin.

Gta 6 yı 3 yıl daha ertelerlerdi (!)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,376
Üyeler
164,486
Son üye
Ekochuu
Top Bottom