FSR Nvidia kartla kullanılabiliyor yanlış bir şey yok, ama Cyberpunkda zaten DLSS4 de var FSR kare oluşturması yerine onu kullanın.Arkadaşlar ekran kartım 5070Ti ama cyberpunk da kare oluşturmada AMD fsr gözüküyor. diğer oyunlarda falan hiç gözükmüyor kare oluşturma. sürücüleri vs. kurdum
FSR açık kaynak bir özellik , Nvidia kartlarda da FSR çalıştırabilirsin. Ayarlardan DLSS seçerek değiştirebilirsin. Değiştiremiyor musun ?Arkadaşlar ekran kartım 5070Ti ama cyberpunk da kare oluşturmada AMD fsr gözüküyor. diğer oyunlarda falan hiç gözükmüyor kare oluşturma. sürücüleri vs. kurdum
dlss resolution seçiyorum ama kare oluşturmada fsr 3 yazıyor ve açtığım zaman oyuna hiçbir katkısı olmuyorFSR açık kaynak bir özellik , Nvidia kartlarda da FSR çalıştırabilirsin. Ayarlardan DLSS seçerek değiştirebilirsin. Değiştiremiyor musun ?
FSR Nvidia kartla kullanılabiliyor yanlış bir şey yok, ama Cyberpunkda zaten DLSS4 de var FSR kare oluşturması yerine onu kullanın.
O konuda DLSS4 destekli kartı olan biri yardım etse daha doğru olur, ben AMD kart kullandığım için DLSS ayarlarına hiç girmedim izin de vermiyor zaten.dlss resolution seçiyorum ama kare oluşturmada fsr 3 yazıyor ve açtığım zaman oyuna hiçbir katkısı olmuyor
açtım şimdi deneyeceğim
Yeniden başlatmayı unutma, muhtemelen düzelecek.açtım şimdi deneyeceğim
Oldu valla işin rast gelsinYeniden başlatmayı unutma, muhtemelen düzelecek.
nvidia app yoksa onu indir, sonra oyun ayarları kısmında cyberpunki bulup dlss4 frame geni driverdan ayarla 2x 3x 4x kaç istiyorsan o şekilde halledersinO konuda DLSS4 destekli kartı olan biri yardım etse daha doğru olur, ben AMD kart kullandığım için DLSS ayarlarına hiç girmedim izin de vermiyor zaten.
Sadece şu aklıma geldi oyundaki DLSS özelliklerini FSR ile değiştiren bir mod vardı onu kurmuş olabilir misiniz oyuna?
Nvidia app i zaten indirmistim ama yinede olmuyordu suan oldunvidia app yoksa onu indir, sonra oyun ayarları kısmında cyberpunki bulup dlss4 frame geni driverdan ayarla 2x 3x 4x kaç istiyorsan o şekilde halledersin
Hocam peki msi afterburner dan fpslere falan bakıyorlar onu nasil aktif edeceğiz uygulamayi indirdim ama nasil aktif edecegimi cozemedimYeniden başlatmayı unutma, muhtemelen düzelecek.
Nvidia app i zaten indirmistim ama yinede olmuyordu suan oldu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam peki msi afterburner dan fpslere falan bakıyorlar onu nasil aktif edeceğiz uygulamayi indirdim ama nasil aktif edecegimi cozemedim
donanimarsivi.com
Hocam RDR2de de aynı sorun oluyor şuan ne yapmam lazım dlss hic gözükmüyorYeniden başlatmayı unutma, muhtemelen düzelecek.