Küfür olarak algılanabilecek ikilemede "ı" harfini kullanman yararına olurBen 2070S ile bekledigim performansi alamadim. Sik sik buglarla da karsilastim. Biraz daha beklemenizi oneririm.
Hayır. 1.2 Patch'i ile düzelecek. VideosuArkadaşlar biliyorsunuz optimazyon sıkıntısı ve buglar vardı.Optimize oldu mu buglar benim için sorun değil optimize olduysa tekrardan yükleyeceğim.
forum.donanimarsivi.com
senin için girip birdaha baktım arabam yerin dibine girince oyunu kapattımArkadaşlar biliyorsunuz optimazyon sıkıntısı ve buglar vardı.Optimize oldu mu buglar benim için sorun değil optimize olduysa tekrardan yükleyeceğim.
Boş yapmaKü-VUUR etmeğ
ayıbBen 2070S ile bekledigim performansi alamadim. Sik sik buglarla da karsilastim. Biraz daha beklemenizi oneririm.
Tamam teşekkür ederim inceleyeceğim.Ne zaman çıkıcak peki bu PATCH?Hayır. 1.2 Patch'i ile düzelecek. Videosu
CyberPunk 2077 Yeni Yamalar ile Düzelmeye Başlıyor! (Video)
Yakın zamanda CDPR "What's new in Night City [Patch 1.2]" adında yayınladığı video serisi ile Cyberpunk 2077'nin gerçekten düzeleceğini göstermeye başladı. Hadi izleyelim; İlk videoda polislerin "spawnlanması" ve insanların silahlarınıza tepkileri değişmiş. 2. Videoda araç içi sürüş...forum.donanimarsivi.com
Düzeltsin diye esprili dille söyledimBoş yapma
Normalde tarihi belliydi ama CDPR hack olayları ardından çıkış tarihi bilinmiyor.Tamam teşekkür ederim inceleyeceğim.Ne zaman çıkıcak peki bu PATCH?
CyberbugArkadaşlar biliyorsunuz optimazyon sıkıntısı ve buglar vardı.Optimize oldu mu buglar benim için sorun değil optimize olduysa tekrardan yükleyeceğim.