Cyberpunk Düzeldi mi?

Arkadaşlar biliyorsunuz optimazyon sıkıntısı ve buglar vardı.Optimize oldu mu buglar benim için sorun değil optimize olduysa tekrardan yükleyeceğim.
adamlar buglar için güncelleme getiriyor oyundan yeni buglar çıkıyor

Klavyesi İngilizce belki?
QWERTY klavye Android'de üstüne basılı tutarak "I" yapabiliyorsun zaten ben şakalı bir dille "Kü-VUUR etmeğ" yazmıştım bazıları züzgün bombardımanı yapınca resmi şekilde yazdım , PC klavyesi ingilizce ise Windows üzerinden TR Q klavye indirerek çözebilir 🙂

QWERTY klavye Android'de üstüne basılı tutarak "I" yapabiliyorsun zaten ben şakalı bir dille "Kü-VUUR etmeğ" yazmıştım bazıları züzgün bombardımanı yapınca resmi şekilde yazdım , PC klavyesi ingilizce ise Windows üzerinden TR Q klavye indirerek çözebilir 🙂
Evet de bu kadar takılacak bir mesele değildi paşam.

Evet de bu kadar takılacak bir mesele değildi paşam.
Onlar taktı zaten , boş yapma falan yazdı . İnsan bunlarla konuştukça konuşma isteğini kaybediyor. Yanıt yazmayın boş kalabalık yapıyoruz konuda :)

Klavyem ingilizce oldugu icin boyle bir durum yasandi

Yazdigim yaziyi birkac kez okuyacagim bundan sonra. :D

Onlar taktı zaten , boş yapma falan yazdı . İnsan bunlarla konuştukça konuşma isteğini kaybediyor. Yanıt yazmayın boş kalabalık yapıyoruz konuda :)
Konudan alakasız şey sorucam bu altına yazı nası yazıyon kanka yazmışsın ya tulpar fln

pc mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rx6800xt hakkıni veriyor 2k ultra ayarlarda hiç bugla karşılaşmadım

Takılma diyip kızgın atıyorsun :D
He bu arada illa sonuna (!) bunu mu koymak lazım?
Dostum ben senin ne olup olmadığını bilmiyorum , gülücük atsan anlardım üzgün attın 😕

Geri