cLarq
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 3
5 saate biten oyun 100 gorevde biten oyunlar var hacım öle deme.175 saat fazla değil ki o kadar
5 saate biten oyun 100 gorevde biten oyunlar var hacım öle deme.175 saat fazla değil ki o kadar
Diyosun.175 saat fazla değil ki o kadar
Olum sen sosyalist olamazsın SOVİET ÜBER ALLES. SEN KAPİTALİST BİR ÇAPULCUSUN LÜFTEN İSMİNİ DEĞİŞTİR.PC'm üstün seviye olduğu için bu PC'de Cyberpunk oynamak PC'ye hakaret olur. O yüzden PS4 ödünç alıp oynayacağım 96 değil 116 cm ye yükselttim
Sen ne hadle bana kapitalist dersinOlum sen sosyalist olamazsın SOVİET ÜBER ALLES. SEN KAPİTALİST BİR ÇAPULCUSUN LÜFTEN İSMİNİ DEĞİŞTİR.
Bunu üst düzey ve büyük ihtimalle çoğu parçası kapitalist devletler tarafından üretilmiş bir bilgisayar kullanan ve PS4 kullanacak biri diyor. İşte bu garip. SEN KAPİTALİSTLERİ SAVUNDUN GİT İSMİNİ KAPİTALİST ÇAPULCU YAP, SERİİİİ YENGEN KURUDU SERİİİSen ne hadle bana kapitalist dersin
Vietnam'a gidiyorum o zamanBunu üst düzey ve büyük ihtimalle çoğu parçası kapitalist devletler tarafından üretilmiş bir bilgisayar kullanan ve PS4 kullanacak biri diyor. İşte bu garip. SEN KAPİTALİSTLERİ SAVUNDUN GİT İSMİNİ KAPİTALİST ÇAPULCU YAP, SERİİİİ YENGEN KURUDU SERİİİ
Sizi Komünist Çin'e nakledelim ya da ürünlerinizi Çin markası yapalım bkz. ben lenava kullanıyorum.Vietnam'a gidiyorum o zaman
Oradan Rusya'ya geçip devrimi başlatacağımSizi Komünist Çin'e nakledelim ya da ürünlerinizi Çin markası yapalım bkz. ben lenava kullanıyorum.
Aşko benide alhhh. Birlikte yapalım, BİRLİKTE, BİZİM.Oradan Rusya'ya geçip devrimi başlatacağım
Hemen gidiyoruzAşko benide alhhh. Birlikte yapalım, BİRLİKTE, BİZİM.