Boşver dünya malı dünyada kalır. Böyle eften püften şeylere takılma.hocam şimdi güncelleme falan alacam o yüzden iyi bir de taksit yapınca çokta şey olmadı ama hala moralim bozuk
250 tl mesele değil mesele alıp iade edecektim ama sırf boacompra seçtim diye patladımBoşver dünya malı dünyada kalır. Böyle eften püften şeylere takılma.
Kardeşim Başka Yerde Boş Yapın Lan Konu Dışında her şey KonuşulduKardeş her oyunu korsan oynarsan başına helir
bu oyunu çok oynamak istiyorum ama para yok ama virüs bulaşacagına başkalarından izler eğlenirim daha iyi :dBurda Bi Arkadaşdan Site Aldım Fakan Cyberpunk Yerine Virüs İndi Googlede Sürekli Farklı Sayfalar Açıyor + pcdeki Oyunların Çocuğu Sildi Call of Duty WWII Gta5 Falan Silindi Galiba Dosya Var Uygulama Açma Simgesi Beyaz Ekran Ekran Görüntüsü Ekte
Boşları Alalım Mesaj Kasmaya Gelmiş (!)bu oyunu çok oynamak istiyorum ama para yok ama virüs bulaşacagına başkalarından izler eğlenirim daha iyi :d
boş olan belli her gün nerdeyse bütün konularda creck indirmeyin virüs bulaşır diyorlar indirdikten sonra virüs bulaştı yardım edin diye konu açan ben değilimBoşları Alalım Mesaj Kasmaya Gelmiş (!)
26.Boş
Crack İndirmeyin Diyip hergün İndirenler Onlarboş olan belli her gün nerdeyse bütün konularda creck indirmeyin virüs bulaşır diyorlar indirdikten sonra virüs bulaştı yardım edin diye konu açan ben değilim