Tabikide oynanır. Oynanmaması için hiçbir sebep yok şuanda.İlk çıktığında buglar yüzünden falan kimse beğenmemişti. Şimdi düzeldi diyorlar. Oynanır mı?
Bug ve optimizasyon olarak yok fakat oyunun kendisi iyi değil tam bir hayal kırıklığı bence. Özellikle yan görev yapısı ve hikayeleri olarak TW3'e göre baya düşük. TW3'e göre konuşmalar gereksiz uzun ve bayıyorİlk çıktığında buglar yüzünden falan kimse beğenmemişti. Şimdi düzeldi diyorlar. Oynanır mı?
Kişisel görüşünüzü belirtmişsiniz saygı duyuyorum fakat kesinlikle katılmıyorum yoruma.Bug ve optimizasyon olarak yok fakat oyunun kendisi iyi değil tam bir hayal kırıklığı bence. Özellikle yan görev yapısı ve hikayeleri olarak TW3'e göre baya düşük. TW3'e göre konuşmalar gereksiz uzun ve bayıyor
Harbi konuşmalar öyle sıkıcı ki fenasal bayıyoBug ve optimizasyon olarak yok fakat oyunun kendisi iyi değil tam bir hayal kırıklığı bence. Özellikle yan görev yapısı ve hikayeleri olarak TW3'e göre baya düşük. TW3'e göre konuşmalar gereksiz uzun ve bayıyor
geçen sene crack ile bitirdim bug felan görmedim oyun akar gider oyna kral.İlk çıktığında buglar yüzünden falan kimse beğenmemişti. Şimdi düzeldi diyorlar. Oynanır mı?
Oyunun ismini ilk defa duyanlar bile oyun çok buglı tarzı yorum yapıyorlardı sırf kötülemek için şuan oyun kaymak gibi çok iyi.İlk çıktığında buglar yüzünden falan kimse beğenmemişti. Şimdi düzeldi diyorlar. Oynanır mı?