hayırd.a 2 sistemi sipariş ettim 550 wolt +80 plas şeklinde ben bu kasaya 2 tane fan takarsam sorun olurmu wolt la ilgili
Hayır, herhangi bir sorun olmaz. Ancak anakartta kasa fanı takacak 1 giriş var onu da egsoz fan işgal ediyor. Alacağınız fanları ya splitter kablo ile ya da PSU'dan güç vererek çalıştıracaksınız.
Fanlı işlemci soğutucusu derken? Stok soğutucu yerine başka bir soğutucu mu aldınız?ben fanlı işlemci soğutucusu ekledim onda bir sıkıntı çıkarmı
Fanlı işlemci soğutucusu derken? Stok soğutucu yerine başka bir soğutucu mu aldınız?
Ha tamam, sorun yok o zaman. O kasa fanı olarak sayılmıyor, işlemci fanı olarak sayılıyor ve anakartınızda da CPU_FAN girişine takılıyor o soğutucu.coller master kule tipi bir soğutucu
Ha tamam, sorun yok o zaman. O kasa fanı olarak sayılmıyor, işlemci fanı olarak sayılıyor ve anakartınızda da CPU_FAN girişine takılıyor o soğutucu.
Ha tamam, sorun yok o zaman. O kasa fanı olarak sayılmıyor, işlemci fanı olarak sayılıyor ve anakartınızda da CPU_FAN girişine takılıyor o soğutucu.
Anakartı değiştirmeden yani B450M-K modelini aldıysanız RGB girişi yok.aldığım anakartta RGB girişi varmı hocam
Anakartı değiştirmeden yani B450M-K modelini aldıysanız RGB girişi yok.
Anakartı değiştirmeden yani B450M-K modelini aldıysanız RGB girişi yok.
[/QUOT
o zmaan kule tipi fana renk gelmiyormu
Anakartta RGB girişi yok. Aldığınız soğutucunun kendi kontrolcüsü var, onunla renklerini değiştirebilirsiniz.