Neler Yeni

D.A. Forum Hangi Sandalyeyi Kullanıyor ?

Ysuflix

80+ Gold
Geçici olarak ucuz bi minder bakın isterseniz, ben de ofis sandalyesi bakıyorum ama işin içinden çıkamıyorum.
minderde denedim sırtlıkta denedim o kadar b*ktan bi sandalye ki oturma alanımı aşırı daraltıyor

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,380
İsim
Kürşat
minderde denedim sırtlıkta denedim o kadar b*ktan bi sandalye ki oturma alanımı aşırı daraltıyor
aslında ölçüleri yakın oluyor zaten bence bu kadar rahatsız edici olmasının sebebi sırt kısmıdır bu plastiklerin sorunu.
Nasıl anlatırım bilmiyorum ama eğimi çok garip olduğundan dik durmuyorsun alt tarafta öne doğru oturmuş oluyosun

Ysuflix

80+ Gold
aslında ölçüleri yakın oluyor zaten bence bu kadar rahatsız edici olmasının sebebi sırt kısmıdır bu plastiklerin sorunu.
Nasıl anlatırım bilmiyorum ama eğimi çok garip olduğundan dik durmuyorsun alt tarafta öne doğru oturmuş oluyosun
tam dediğin gibi ve kambur duruyorum istemsizce

Savaş Satış

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
Poyraz
İlgilendiği Kategoriler
Fenerbahçe
Selamlar.
Malumunuz oyuncu koltukları çok pahalı durumda, herkes karşılayamıyor. Hayır ben oyuncu koltuğu kullanmam ergonomik ofis sandalyesi alacağım derseniz işiniz daha zor çünkü bulması daha zor ve pahalı.
Yok ben onu da geçtim sıradan bir ofis sandalyesi bakıyorum dediğinizde ise sizi alışveriş sitelerinde 3-3.5 oy almış ürünler manasız fiyatlarıyla sizi karşılayacak.

Bildiğiniz fiyat performans ofis sandalyesi var mı ? Siz ne kullanıyorsunuz. Fotoğraf paylaşırsanız daha faydalı olur. Farklı sandalyeleri (ofis olmayan) çeşitli minder gibi malzemelerle daha rahat hale varsa çok merak ediyorum.
M_500_72197f8766294c6539e7f89bea2e9b3f.webp
(!)

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,270
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Hawk Fab V5 kullanıyorum 185 boy, 110 kg ağırlık. Gayet rahat, bel ağrılarımdan kurtuldum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hawk Fab2 kullanıyorum pişmaniye oldum.
Hawk fab v1 kullanıyorum çok memnunum
İkinizde Açıklayabilirmisiniz üstteki neyden pişman oldu alttaki neden çok memnun bende alacağımda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam 2 yıl olmuş Fab v4 Kumaş Oyuncu Koltuğu satın alalı. 1400 TL ye almışım nisan 2021 de.
Memnunmusunuz ?

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,746
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
İkinizde Açıklayabilirmisiniz üstteki neyden pişman oldu alttaki neden çok memnun bende alacağımda

Memnunmusunuz ?
Arkadasim da kullanıyor mesela ama 110 120 kg civarında ama benimkine göre süngeri ezilmiş. Ben 85 90 kg civarındayim benimkinde sorun yok

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Arkadasim da kullanıyor mesela ama 110 120 kg civarında ama benimkine göre süngeri ezilmiş. Ben 85 90 kg civarındayim benimkinde sorun yok
Bende alacağım yakın zamanda 105 110 kilo arası bi kilodayım şuan

Hahacıoğulları

80+ Bronze

Memnunmusunuz ?
Aldıktan 1 ay sonra koltuk kendi kendine düşmeye başladı. ben kaldırıyorum o iniyor, ben kaldırıyorum o gene iniyor ama hakkını yememek lazım bazen hiç kilitleniyor hiç inmiyor.

ozemheri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,304
İsim
Selçuk Aslan

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan

Memnunmusunuz ?
Ben memnunum ve uzun saatler kullanıyorum. Aradan geçen 2 senede kumaş olduğu için temizlemesi öyle sil geç gibi değil daha yorucu, ikinci ve en önemli olanı 2 sene sonunda oturma süngeri kullanımdan dolayı inceliyor bu da benim gibi 95 kilo adamın konforunu bir tık etkiliyor. Biraz daha kalın bir sünger olsaymış iyi olurmuş.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,529
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben memnunum ve uzun saatler kullanıyorum. Aradan geçen 2 senede kumaş olduğu için temizlemesi öyle sil geç gibi değil daha yorucu, ikinci ve en önemli olanı 2 sene sonunda oturma süngeri kullanımdan dolayı inceliyor bu da benim gibi 95 kilo adamın konforunu bir tık etkiliyor. Biraz daha kalın bir sünger olsaymış iyi olurmuş.
hocam ben 110 kgyim o zaman bende sizdende hızlı incelir süngeri bu fiyatlara başka önerebileceğiniz bişey varmı ? Ramazan bayramından sonra anca 4000 e çıkarım

mrsanane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
cagribaskan
hocam ben 110 kgyim o zaman bende sizdende hızlı incelir süngeri bu fiyatlara başka önerebileceğiniz bişey varmı ? Ramazan bayramından sonra anca 4000 e çıkarım
Future Coal Kumaş Oyuncu Koltuğu Modeli var hawk'ın yeni serisi, bunun süngeri hem daha kaliteli hem de daha kalın gibi. Tabi bütçeni aşar mı bilmiyorum fiyat olarak. Tavsiye olarak yakın zamanda kullandığım hoşuma giden bir koltuk yok. Umarım aradığın koltuğu uygun fiyata bulursun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,036,210
Üyeler
164,269
Son üye
trhjkliur987
Top Bottom