Neler Yeni

D.A FORUM mobil uygulaması ne zaman gelecek?

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
Playstation,Racing,Pc toplama
Selamlar, muhtemelen bu konu çoktan açılmıştır ama ben göremedim, konuya gelecek olursak eğer yakın zamanda gelirse tadından yenmez @Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül ??

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Forum uygulaması yok fakat ana sayfayı mobil ekranınıza uygulamaymış gibi ekleyebiliyorsunuz. Donanım Arşivi Forum uygulamasını ana ekrana ekle gibi bir şey çıkıyor karşınıza.

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Forum uygulaması yok fakat ana sayfayı mobil ekranınıza uygulamaymış gibi ekleyebiliyorsunuz. Donanım Arşivi Forum uygulamasını ana ekrana ekle gibi bir şey çıkıyor karşınıza.
Play üzerinden olursa daha güzel olur, web sitesi üzerinden biraz sıkışık sanki? (Şu an web üzerinden yazıyorum)

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Ya konu açmadan şu sağ taraftaki arama çubuğuna bir aratsana bir çok kez açıldı eğer aratmaya üşeniyorsan.
Şu anda öyle bir uygulama söz konusu değil. Belki ileride. crazyreign
En yakın zamanda zor o iş. Oldukça maaliyetli ve uzun bir süreç, zaten bu yüzden çoğu büyük forumda bile uygulama yok. Dilerseniz şimdilik Tapatalk kullanabilirsiniz. Mehmet Yılmaz

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Play üzerinden olursa daha güzel olur, web sitesi üzerinden biraz sıkışık sanki? (Şu an web üzerinden yazıyorum)
Play store için çıkacağını söylemediler açıkçası. Ya da ben hatırlamıyorum. Ve evet biraz sıkışık. Konuya kaç mesaj yazıldığı, kaç hitlendiği, son mesaj yazan gibi kişiler gözükmüyor. Ama açıkçası benim için bir sorun değil bu.

Mertmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,094
İsim
Mert Enes Deniz
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende ilk kez girdim samsung web ile yine hoş gözüküyor ama biraz sıkışık duruyor.

Top Bottom