abi rtx fp sistem veya bu sisteme rtx seçeneği gelebilirmi 19 unda pc alıyorum eskisinin fiyatı baya pahalı oldudaAramızda kalsın 50-100 adet arası mağazaya özel ayırdık sabah erkenden git kap derim.
Abdullah abi stoklar tahminen ne zaman tamamen tükenir yarın saat öğleden sonra 1 ya da 2 civarlarında almayı düşünüyorumAramızda kalsın 50-100 adet arası mağazaya özel ayırdık sabah erkenden git kap derim.
Mağaza açık mı abi, ben de gideceğim aldığım DA sistemde sorun çıktıAramızda kalsın 50-100 adet arası mağazaya özel ayırdık sabah erkenden git kap derim.
Bu fiyata alacağın rtx ile rtx açamazsın açarsan öbür ayarları kısarsın rtxin anlamı kalmaz rtx için min 2070s öneririm.abi rtx fp sistem veya bu sisteme rtx seçeneği gelebilirmi 19 unda PC alıyorum eskisinin fiyatı baya pahalı olduda
7-8 bin civarında rtx sistem bekliyoruz hocamAramızda kalsın 50-100 adet arası mağazaya özel ayırdık sabah erkenden git kap derim.
Reis az salın da fakirler sevinsin yav7-8 bin civarında rtx sistem bekliyoruz hocam