D.A V5 itopya iptali iptal etme

Soner16

80+
Reaksiyon skoru
2
D.A V5 sistemi dün aldım ve telefon dondu ekrana basarken iptal etti şuanda değerlendiriliyor diyor ben bu iptali geri çekmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı

Hemen müşteri hizmetlerini arayın mail atarsanız cevap vermeleri uzun sürer iptal talebini iptal etme siparişlerim kısmından yapılmıyor bildiğim kadarıyla
Hafta sonu temsilciler çalışmıyor

D.A V5 sistemi dün aldım ve telefon dondu ekrana basarken iptal etti şuanda değerlendiriliyor diyor ben bu iptali geri çekmek istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
"Çağrı Merkezimize hafta içi her gün sabah saat 9:00 ila akşam saat 18:00 arası 0850 259 26 96 numarasından ulaşabilirsiniz."

Mail attım [email protected] adresine ama dediğiniz gibi müşteri hizmetlerine yarın ulaşabilirim sanırım
Sabah erkenden arar "İnternet sitenizden sistem satın aldım ama sipariş durumu iptal olarak görünüyor, sipariş numaram xxxxx, ben ürünümün iptal edilmesini istemiyorum" dersin.

"Çağrı Merkezimize hafta içi her gün sabah saat 9:00 ila akşam saat 18:00 arası 0850 259 26 96 numarasından ulaşabilirsiniz."
Teşekkür ederim birde müşteri hizmetlerine çok geç bağlanıyormuş doğrumudur bilmiyorum ama umarım çabuk çözülür durumum

Pazartesi bu işlemlerin hepsi topluca çark misali dönmeye başlıyacak erken bir saatte ulaşabilirsen şansın olur bence.

İtopya instagram sayfası gibi sosyal medya üzerinden şimdiden ulaşmaya çalış

Benim siparişi kargoya vermişler inşallah iptal etmemişlerdir seninkini

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,101
Üyeler
190,860
Son üye
Alper389
Geri