Neler Yeni

D.A YENİ SİSTEM HANGİ SİTEDEN SATILIR ?

hknakgl91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
hakan
Arkadaşlar malum İncehesap olsun itopya olsun fiyatlar muazzam derecede çok tamamen fırsatçılık diyorum ben buna dolar bu kadar indi ki tahminimce inş 6.60 ı görür görürse zaten mantık olarak fiyatların en kötü ihtimalle 350 400 TL aslında daha çok ama en kötü ihtimalle bu kadar düşmesi lazım çünkü birden 1000 TL arttı bari 500 TL düşürsünler razıyız neyse konu o değil abdullah abi nereden çıkartacak sizce bu sitelerden çıkarırsa parçalar sistemin fiyatına göre kötü olacaktır inşallah fiyatını hak eden bir sistem olur :(
hocam ben monitör aldım 2 günde geldi pc lerde çok fazla yoğunluk varmış talepten dolayı onlarıda anlamak lazım :)

Nisannn

80+
Valla bence en iyi firmalar Teknobiyotik, Sinerji, QP umarım bunlarla anlaşır diyeceğim ama zor. Sinerji'de PCHocası'ndan gelen biri topluyor sistemleri, Teknobiyotik kendi kanalları var hiç sponsor olmuyorlar ayrıca Abdullah ile kavgalı, QP de Technopat ile anlaşmalı.

GarrysCan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
159
İsim
can yildiz

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Arkadaşlar aşırı yoğunluk var. Eğer incehesap değil de itopyaya da verse bu sefer itopya asiri yoğunluktan gec gönderecrk. cok takilmayin o ise bence

Top Bottom