Ssdyi çıkar tak yaptın mı ?d diski gozukmuyor ne yapabılırım kabloları vs kontrol ettım kopma vs yok
Bende ssde o problem olmuştu tak çıkar yapınca düzelmişti başka bir yöntem bilmiyorumhdd bi sure once format atmıstım fakat goremıyorum diski suanda tum baglantılarıda kontrol ettım tak cıkar yaptım
disk yönetiminden ss atar mısın?hdd bi sure once format atmıstım fakat goremıyorum diski suanda tum baglantılarıda kontrol ettım tak cıkar yaptım
yoksa siz direkt kurulum aşamasında mı göremiyorsunuz diskidisk yönetiminden ss atar mısın?
Bendede aynısı olmustu. 1 kere daha format attım düzeldihdd bi sure once format atmıstım fakat goremıyorum diski suanda tum baglantılarıda kontrol ettım tak cıkar yaptım
Disk 0 sizin D diskiniz sanırsam doğru mu? Eğer bunların arasında değilse cmd'yi yönetici olarak açın ve diskpart yazın sonra list disk yazınız. Orada gözükebilir.
bu diski nasıl gozukmesını saglıyacagımDisk 0 sizin D diskiniz sanırsam doğru mu? Eğer bunların arasında değilse cmd'yi yönetici olarak açın ve diskpart yazın sonra list disk yazınız. Orada gözükebilir.
O zaman data kablonuz da bir sorun olabilir hocam.
bu diski nasıl gozukmesını saglıyacagım