Kolay kolay silemezsin onları. Admin hesabının yetkisi bile yetmiyor.Merhablar D diskimde 2 klasör var ve bunları silemiyorum.Silmeye çalıştığımda görseldeki uyarı ekranı çıkıyor ne yapmalıyım ?
Windows'un kendi dosyaları olduğu için. O diskten boot etmemiş olsanız bile. Yetkiler geçerli.Peki neden böyle bir problemle karşılaştığıma dair fikriniz var mı ?
Silinmiyorsa uğraşma.Merhablar D diskimde 2 klasör var ve bunları silemiyorum.Silmeye çalıştığımda görseldeki uyarı ekranı çıkıyor ne yapmalıyım ?
ama silinmesini istemediğim şeyler var içindeWindows'un kendi dosyaları olduğu için. O diskten boot etmemiş olsanız bile. Yetkiler geçerli.
D bölümünü biçimlendirebilirsin.
Türkçe mealini rica edebilir miyim ?Herhangi bir linux dağıtımını live olarak boot ederek silebilirsiniz.
Silinmesini istemediklerini C bölümüne taşı. Daha sonra tekrar D bölümüne taşırsın.ama silinmesini istemediğim şeyler var içinde
Post automatically merged:
Türkçe mealini rica edebilir miyim ?
O zaman kalsın. Zararı yok 20 GB falan yer kaplıyordur o dosyalar.c bölümünde d bölümündeki dosyaları alacak kadar yer yok ama
Elinizde USB varsa http://asuyatuyolar.org/2011/07/her-eve-lazm-linux-live-cd.htmlama silinmesini istemediğim şeyler var içinde
Post automatically merged:
Türkçe mealini rica edebilir miyim ?
kontrol ettim 0 bayt gösteriyoO zaman kalsın. Zararı yok 20 GB falan yer kaplıyordur o dosyalar.
D bölümünde kaç GB boş alan var ayrıca silinmemesini istediğin dosyalar kaç GB?
Neyse kalsın.kontrol ettim 0 bayt gösteriyo
bu arada c diskinde 40 gb boş alan var