D smart mı Millenicom mu?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
2,011
Arkadaşlar 5 seneyi geçiktir superonline kullanıyorum ve hiç şikayetçi değilim gayet güzel hizmet aldım bu süre zarfında fakat artık taşınıyorum ve taşındığım yerde fiber altyapı aktif değilmiş. O yüzden superonline kullanmayacağım. Aynı şekilde kablonet te olmuyor. Türk Telekom ve türkneti zaten direk eledim onları önermeyin bile. D smart dememin sebebi TV için de lazım olucak. Eğer millenicom alırsam TV ye ayrı d smart alınacak. Sizce hangisi daha iyi olur fiyatsal olarak önemli değil alt yapım 100mb destekliyor fiber 2 3 boş portum varmış.
Şimdiden teşekkürler

Arkadaşlar 5 seneyi geçiktir superonline kullanıyorum ve hiç şikayetçi değilim gayet güzel hizmet aldım bu süre zarfında fakat artık taşınıyorum ve taşındığım yerde fiber altyapı aktif değilmiş. O yüzden superonline kullanmayacağım. Aynı şekilde kablonet te olmuyor. Türk Telekom ve türkneti zaten direk eledim onları önermeyin bile. D smart dememin sebebi TV için de lazım olucak. Eğer millenicom alırsam TV ye ayrı d smart alınacak. Sizce hangisi daha iyi olur fiyatsal olarak önemli değil alt yapım 100mb destekliyor fiber 2 3 boş portum varmış.
Şimdiden teşekkürler
Millenicom Almanı Öneririm Fakat DSmart Alman Daha Mantıklı Olacaktır Çünkü Hem İnternet Kullanabileceksiniz Hemde Tv'De Kanal İzleyebileceksiniz.

Millenicom Almanı Öneririm Fakat DSmart Alman Daha Mantıklı Olacaktır Çünkü Hem İnternet Kullanabileceksiniz Hemde Tv'De Kanal İzleyebileceksiniz.
D smart ın TV si güzel ama İnterneti ne kadar iyidir bilmiyorum kullananlar yorumlar umarım :)

Millenicom alırım ben kötü internet çekilmez.

TV konusunda bilgim yok ama internet konusunda milleni öneririm. Kendim de yeni geçtim sayılır. 2 ay kadar oluyor şu ana kadar en memnun kaldığım sağlayıcı.

Peki onların faturaya yansıttığı fiber optik modem dedikleri şey mi daha iyidir yoksa onu almayıp dışarıdan mı kendi modemi mi almam daha iyi olur? :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

TV konusunda bilgim yok ama internet konusunda milleni öneririm. Kendim de yeni geçtim sayılır. 2 ay kadar oluyor şu ana kadar en memnun kaldığım sağlayıcı.
Dostum onların modemini mi istedin peki yoksa kendin mi temin ettin dışarıdan? :)

Millenicom öneririm. D-smart da kullandım hiç memnun kalmadım.

Şimdiden teşekkürler
Net mileni

D smart kullanıyorum internet kesilme olmuyor ama vaad ettiği hız 24 verdiği hız 16 17 alt-yapı türktelekom 2 yıllık Tahattüt olur haberin olsun

D smart kullanmış biri olarak kesinlikle almanı önermem. İnternetin yanında kesinlikle bir şey alma. Paketi incelerken çok dikkatli ol kaşla göz arası D-Smart go iteliyorlar. Pakete dahil diye verdikleri d smart go üyeliği babamı kandırarak iteledikleri 2 yıllık, aylık 32 TL ödediğimiz dandirik bir paket. İnterneti hızlı olsa bile stabil değil. Ama bölgesel olarak da değişiklik gösterebilir. Almak mecburiyetinde değilsen müşteri hizmetleri bile kanser diyebilirim.

Ben İstanbul bagcilarda oturuyorum kalitesi berbat ötesi 2 yıl katlandik interneti bitirdik hala d smart go ödüyoruz. Babam uğraşmak istemediği için tüketici hakem heyetine de başvurmuyor.

Peki onların faturaya yansıttığı fiber optik modem dedikleri şey mi daha iyidir yoksa onu almayıp dışarıdan mı kendi modemi mi almam daha iyi olur? :)

Dostum onların modemini mi istedin peki yoksa kendin mi temin ettin dışarıdan? :)
İkinci el modem aldım.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,183,327
Üyeler
187,815
Son üye
musdemo
Geri