Neler Yeni

Da 2 nasıl ekran kartı takılır

FarukKusdil

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,279
İsim
Ömer Faruk Kuşdil
En son yapılırsa bilgisiz biri ekran kartını kırabilir bizzat bir arkadaşım onu yaşadı. Önce güç girişini takınca sıkıntı çıkmıyor.
Ekran kartını nasıl kırabilir diye düşünüyorum. Hala kendim yaparken de en son kablolama yapmak daha mantıklı geliyor. Siz istediğiniz gibi yapabilirsiniz ama ben bu şekilde devam edeceğim galiba.

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Ekran kartını nasıl kırabilir diye düşünüyorum. Hala kendim yaparken de en son kablolama yapmak daha mantıklı geliyor. Siz istediğiniz gibi yapabilirsiniz ama ben bu şekilde devam edeceğim galiba.
Bağlantı yerini kıran arkadaşım var daha ilk defa masaüstü almıştı PCI slotunu takarken ekran kartını fazla zorlamış orada ki PCI'ya bağlanan yeri yani ekran kartının üstünde ki ince yeri kırmış.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
knk yanlış anlama ama knk windows nasıl kurulan birine youtube den bak diyorsun ama buna gelince şaka mı bu ? diyorsun yanlış anlama .
Ekran kartını takmak Windows kurmaktan daha kolay, şaşırdım.

ArdaBKC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
474
İsim
Arda
Ekran kartını takmak Windows kurmaktan daha kolay, şaşırdım.
knk ama tek bir hata anakartı bozabiliyor arkadaş bu yüzden sormuş olabilir ilk defa takacaksa zaten öyle gözüküyor ki soruyor :)

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
knk ama tek bir hata anakartı bozabiliyor arkadaş bu yüzden sormuş olabilir ilk defa takacaksa zaten öyle gözüküyor ki soruyor :)
"Tek bir hata anakartı bozabiliyor", evet, PCIe yuvasının içine etmek gibi bir hata.

Sahincan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Şahin can
Merhabalar ben hiç bilgisayardan anlamıyorumda ekran kartını şu şekilde taktım şu kablo boşta kaldı acaba dogru mudur bu şekilde birde ekran kartının çalıştıgını nasıl anlayabilirim teşekkürler şimdiden

Ekler

• 7CD23DC1-318E-4579-9079-BE58C063A56F.jpeg
    7CD23DC1-318E-4579-9079-BE58C063A56F.jpeg
    1.7 MB · Hit: 78

Muammer Beytekin

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Muammer Beytekin
Merhabalar ben hiç bilgisayardan anlamıyorumda ekran kartını şu şekilde taktım şu kablo boşta kaldı acaba dogru mudur bu şekilde birde ekran kartının çalıştıgını nasıl anlayabilirim teşekkürler şimdiden
Saçma bir soru ışık geliyor veya ekrana görüntü geliyorsa doğru takmışsındır ekran kartını.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam