Da 2 nasıl ekran kartı takılır

En son yapılırsa bilgisiz biri ekran kartını kırabilir bizzat bir arkadaşım onu yaşadı. Önce güç girişini takınca sıkıntı çıkmıyor.
Ekran kartını nasıl kırabilir diye düşünüyorum. Hala kendim yaparken de en son kablolama yapmak daha mantıklı geliyor. Siz istediğiniz gibi yapabilirsiniz ama ben bu şekilde devam edeceğim galiba.

Ekran kartını nasıl kırabilir diye düşünüyorum. Hala kendim yaparken de en son kablolama yapmak daha mantıklı geliyor. Siz istediğiniz gibi yapabilirsiniz ama ben bu şekilde devam edeceğim galiba.
Bağlantı yerini kıran arkadaşım var daha ilk defa masaüstü almıştı PCI slotunu takarken ekran kartını fazla zorlamış orada ki PCI'ya bağlanan yeri yani ekran kartının üstünde ki ince yeri kırmış.

knk yanlış anlama ama knk windows nasıl kurulan birine youtube den bak diyorsun ama buna gelince şaka mı bu ? diyorsun yanlış anlama .
Ekran kartını takmak Windows kurmaktan daha kolay, şaşırdım.

Ekran kartını takmak Windows kurmaktan daha kolay, şaşırdım.
knk ama tek bir hata anakartı bozabiliyor arkadaş bu yüzden sormuş olabilir ilk defa takacaksa zaten öyle gözüküyor ki soruyor :)

knk ama tek bir hata anakartı bozabiliyor arkadaş bu yüzden sormuş olabilir ilk defa takacaksa zaten öyle gözüküyor ki soruyor :)
"Tek bir hata anakartı bozabiliyor", evet, PCIe yuvasının içine etmek gibi bir hata.

Merhabalar ben hiç bilgisayardan anlamıyorumda ekran kartını şu şekilde taktım şu kablo boşta kaldı acaba dogru mudur bu şekilde birde ekran kartının çalıştıgını nasıl anlayabilirim teşekkürler şimdiden

Ekler

• 7CD23DC1-318E-4579-9079-BE58C063A56F.webp
    7CD23DC1-318E-4579-9079-BE58C063A56F.webp
    1 MB · Hit: 81
Merhabalar ben hiç bilgisayardan anlamıyorumda ekran kartını şu şekilde taktım şu kablo boşta kaldı acaba dogru mudur bu şekilde birde ekran kartının çalıştıgını nasıl anlayabilirim teşekkürler şimdiden
Saçma bir soru ışık geliyor veya ekrana görüntü geliyorsa doğru takmışsındır ekran kartını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,865
Üyeler
186,253
Son üye
matador0205
Geri