Neler Yeni

da-2 sistem bios güncellerken bilgisayar kapanması

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
adem berkay bal
biosu güncellerken birden bilgisayar kapandı, tekrar başlattığımda bilgisayar başlarken garip garip şekiller çıkıyor çözümü var mıdır?

Dahası  
Reaksiyon skoru
150
İsim
Mehmet Ergen
ne yazıyor fotoğraf atabilirmisin

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
adem berkay bal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bu tarz şeyler gelip gidiyor

Ekler

• abc2d739-50e2-41c9-aafa-7ab7b93307d0.jpg
    abc2d739-50e2-41c9-aafa-7ab7b93307d0.jpg
    204.5 KB · Hit: 91

epyhon

80+
geçmiş olsun elektriği kes kasaya giden güc kaynağını kapat bios pilini bir çıkart 1dk bekle tekrar tekrar tak çözülmezse sıkıntılı bir süreç seni bekliyor anakartı yada komple sistemi geri göndericeksin büyük ihtimalle itopya ile konuş

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
adem berkay bal
bios pilini çıkartıp taktım ama bios uçtuğu için nafile, bu kullanıcı hatası kapsamına giriyorsa hiç garantiye yollamadan özel teknik servislerde 160 tl ye bios atıyorlarmış onu da yapabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
adem berkay bal
açıkçası yarın ve sonraki gün sınavlarım var ve onlardan sonra oyun oynamak için sabırsızlanıyorum, servisle görüştüm ancak garanti kapsamında olduğunu veya olmadığını sadece görerek söyleyebileceklerini söylediler. Baktığımda ve sorduğumda servis süresinin 21 güne kadar uzayabileceğini görünce biraz bu fikrimden döndüm çünkü hem göndereceksin hem de sana fiyat çıkartacaklar üstüne bir de 10 gün beklemiş olacağım. eğer garantiye girmiyorsa direkt yaptırayım pazartesi

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
açıkçası yarın ve sonraki gün sınavlarım var ve onlardan sonra oyun oynamak için sabırsızlanıyorum, servisle görüştüm ancak garanti kapsamında olduğunu veya olmadığını sadece görerek söyleyebileceklerini söylediler. Baktığımda ve sorduğumda servis süresinin 21 güne kadar uzayabileceğini görünce biraz bu fikrimden döndüm çünkü hem göndereceksin hem de sana fiyat çıkartacaklar üstüne bir de 10 gün beklemiş olacağım. eğer garantiye girmiyorsa direkt yaptırayım pazartesi
Kendin yaptırırsan ekipmanların garantisi de yanabilir onu da araştır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,061,018
Üyeler
168,551
Son üye
Canavar06
Top Bottom