Da 2 Sistem

Reaksiyon skoru
4
Arkadaslar merhaba 17 Temmuz gibi siparis ettim Da2 sistemi bugun girdigimde hala urunleriniz hazirlaniyor yaziyor. Corona azaldigi icin birkac arkadas 4 5 gunde geldi yazmislar. Benimki daha kargoya bile verilmedi. Sabirsiz birisiyim. Tahminen ne zaman gelir?

Arkadaslar merhaba 17 Temmuz gibi siparis ettim Da2 sistemi bugun girdigimde hala urunleriniz hazirlaniyor yaziyor. Corona azaldigi icin birkac arkadas 4 5 gunde geldi yazmislar. Benimki daha kargoya bile verilmedi. Sabirsiz birisiyim. Tahminen ne zaman gelir?
benimki 7 gün sonra kargoya verildi, kargo ile de iki gün içinde geldi

İtopya'ya artık hiç güvenmiyorum adamların şubesinde olmayan bilgisayarı internetten almamı istiyorlar neyine güvenicem iade yapmak imkansız zaten bide uğraşmak istemiyorsan bu işlerle hiç derde girme boşuna

hayır adamlar o kargo takip kısmına bişey yazmıyo 7. gün girdiğinde işte hazırlanıyor işte kargoya verildi felan yazılmıştı ve takip numarasını veriyorlar merak etme

Bende alacağım ama sırf bu yorumlardan dolayı direk şubeden alacağım.

Subeden alsan bile 2 3 gün bekletiyorlar diye biliyorum sıra vs varsa

Mail ine bak sen. Eğer ups den bir mail varsa direk ordan takibine bak. İtopyada en son teslim edildikten sonra oraya giriş yapıyolar. En iyisi direk kargo takibinden kontrol etmek .

Aynen dedigin gibi baktim maile yazmislar kargolanmis hepinize cok tesekkurler

Geri