Neler Yeni

Da 2 sistem

Scaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Can ŞEN
Hocam 29 haziranda da itopya dan da2 sistemi 6000 TL üzerinden satın alacaktım ama sepete ekleyip onay konusunda bir türlü sorunu çözemedim hata verdi. Gece saat 12 yi geçtiğinde yine deneyim dedim bu sefer de ürünü 1200 TL artırıldı bir pc yi bu kadar bekleyip almak isteyen müşterilerinize itopya dan hatalarla alamayıp 1 gün sonra da 1200 TL fiyat atmış şekilde aldırmak insanları kandırmaktan ibaret değil midir. Lütfen ürünü eski fiyatına koyun 6000 TL iken almak isteyen müşterilerinize yardımcı olunuz bizleri üzmemenizi temenni ediyorum bizleri yardımcı olmanızı bizleri üzmenmenizi temenni ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum iyi günler dilerim

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Donanım Arşivinin suçu değil bence ,tamamen arz talep meselesi.
Bir ürünün ne kadar çok alıcısı varsa fiyatıda o kadar artar.
(Şahsi fikrim)

Scaz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Muhammed Can ŞEN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
(Şahsi fikrim)
Yahu hocam arz talep meselesi ama yorumlarda 6bin TL ye sabitlenmesi için itopya ile iletişimdeyim yazdı arkadaş
Üstüne ben sistemi alacaktım 2 de bir hata verip durdu bu benim suçum mu peki ve 5 6 saat sonra 1200 lira artmadı da sadece itopya nun suçu olabilir mi sence bir şey yapılacaksa ilk önce müşteriye kazıklamasınlar ben alacağım ürünü hata lardan dolayı anlamamışım 3 5 saat sonra bana 1200 TL fark ile satıp aldırmaya çalışıyorlar bunun neresinde dürüstlük vardır insanlar bu kadar çalışıyor uğraşıyor adam akıllı bir pc alabilmek için bırakın da firma ile reklamını yapan insanlar da biraz anlayışlı olsun ama dimi insanları kkandırmasın

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Yahu hocam arz talep meselesi ama yorumlarda 6bin TL ye sabitlenmesi için itopya ile iletişimdeyim yazdı arkadaş
Üstüne ben sistemi alacaktım 2 de bir hata verip durdu bu benim suçum mu peki ve 5 6 saat sonra 1200 lira artmadı da sadece itopya nun suçu olabilir mi sence bir şey yapılacaksa ilk önce müşteriye kazıklamasınlar ben alacağım ürünü hata lardan dolayı anlamamışım 3 5 saat sonra bana 1200 TL fark ile satıp aldırmaya çalışıyorlar bunun neresinde dürüstlük vardır insanlar bu kadar çalışıyor uğraşıyor adam akıllı bir PC alabilmek için bırakın da firma ile reklamını yapan insanlar da biraz anlayışlı olsun ama dimi insanları kkandırmasın
haklısın ama DA'nın böyle bir yükün altına girceğini sanmıyorum,sonuç olarak 1200tl artış bir açıklaması yok. Milletin farkediceğini bilmiyor mu da? biliyor adamlar böyle bir yükün altına girmez,bence tek sorumlu itopya.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
(Şahsi fikrim)
Arz talepte talep arttıkça fiyat düşer normalde.Ama her zamanki itopya işte.. sıkıntı kendilerinde.

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Arz talepte talep arttıkça fiyat düşer normalde.Ama her zamanki itopya işte.. sıkıntı kendilerinde.
Hocam benim bahsettiğim arz talep sizinkine göre biraz farklı,normal arz talepte dediğin gibi başka üreticilerde işe gireceği için fiyat düşer fakat bu durumda fiyat düşmez,talep fazla. Tek bir şirket olduğu için talebi kullanarak fiyatı arttırıyorlar

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam benim bahsettiğim arz talep sizinkine göre biraz farklı,normal arz talepte dediğin gibi başka üreticilerde işe gireceği için fiyat düşer fakat bu durumda fiyat düşmez,talep fazla. Tek bir şirket olduğu için talebi kullanarak fiyatı arttırıyorlar
Evet o konuda haklısınız.Olan yine alacaklara oluyor.

cemilalkis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Cemil Alkış
Top Bottom