Neler Yeni

Da-2 Windows 10 Home Key

samet4747

80+ Platinum
Teşekkür ederim pro ya yükseltme keyini aldıktan sonra nereye girmem gerekiyor
hiç yükseltme yapmadım ama ayarlar yazdığında keyin yoksa ayarlar kısmında key gir yazar yada denetim sistemine girip sisteme gir orda da çıkar

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mehmet Kerem
Şuan girili olan Home keyini silip aldığınız Pro keyini girebiliriz eğer dediğim gibi yükseltme olmuyorsa bu key ile.
şuan girili bir home keyim yok
deneme sürümünün süresi bitti o yüzden home key alıp aktifleştirecektim ama siz home pahalı pro alın dediniz bende bu yüzden sordum

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

vagabond enjoyer
Moderatör
En İyi Cevap
26
şuan girili bir home keyim yok
deneme sürümünün süresi bitti o yüzden home key alıp aktifleştirecektim ama siz home pahalı pro alın dediniz bende bu yüzden sordum
Neden "Dostum proya yükseltmek için özel bir key gerekiyormuş onu alıp girmem mi gerek yoksa direk pro alsam da olur mu?" yazdın?
Anlamadım, eğer böyle bir derdin yoksa direkt etkinleştirir zaten.

Ademmk

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Adem
Neden "Dostum proya yükseltmek için özel bir key gerekiyormuş onu alıp girmem mi gerek yoksa direk pro alsam da olur mu?" yazdın?
Anlamadım, eğer böyle bir derdin yoksa direkt etkinleştirir zaten.
OEM olarak aldığın pro keyleri bilgisayarının sürümünü yükseltmez. Eğer windowsun kendi sitesinden 1800tl civarında olan pro keyini alırsan o zaman yükseltir. OEM olarak pro keyi kullanacaksan öncesinde home sürümünden pro'ya yükseltmek için özel bi key girmen gerekiyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve bu home'dan Pro'ya yükseltme keyi çoğu satıcıda mevcut değildir veya ekstra olarak satarlar.

Top Bottom