Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
sorunlu amd gpu, 6c6t işlemci kullanarak daha iyi sistem çıkarmış arkadaş. Bu da amd gpu'ların daha fazla fps vermesine kanıp süper bir kart diyor. Evet, süper ama... artık keyfiniz bilir. Ağlaya ağlaya geliyorsunuz yok ''ekran gidip geliyor, yok ekran kartım sıkıntı çıkarıyor diye.
Harbi DA 3`e gönderme var
da sistem 2 yi ben aldım çok güzel bundanda ucuz ve kaliteliydi herzaman ABDULLAh(adaşım
dostum sözlerine dikkat et ben sistemi savunmadım. Kendi kendine gelin güvey olmuşsunsorunlu amd gpu, 6c6t işlemci kullanarak daha iyi sistem çıkarmış arkadaş. Bu da amd gpu'ların daha fazla fps vermesine kanıp süper bir kart diyor. Evet, süper ama... artık keyfiniz bilir. Ağlaya ağlaya geliyorsunuz yok ''ekran gidip geliyor, yok ekran kartım sıkıntı çıkarıyor diye.
Ayrıca Windforce sıkıntılı diye biliyorum.sorunlu amd gpu, 6c6t işlemci kullanarak daha iyi sistem çıkarmış arkadaş. Bu da amd gpu'ların daha fazla fps vermesine kanıp süper bir kart diyor. Evet, süper ama... artık keyfiniz bilir. Ağlaya ağlaya geliyorsunuz yok ''ekran gidip geliyor, yok ekran kartım sıkıntı çıkarıyor diye.
sana değil adama diyorum.dostum sözlerine dikkat et ben sistemi savunmadım. Kendi kendine gelin güvey olmuşsun
aynen çok ısınıyorlar. Üstüne bir de zaten fırın gibi ısınan amd gpu da olunca üstünde yemek pişirirsiniz.Ayrıca Windforce sıkıntılı diye biliyorum.