Neler Yeni

DA 3 e gönderme yapılmış

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Excator23cm

80+ Gold
Bu video'da insanın aklında soru işareti kalıyor.
Aslında sistem çok iyi değil ama fena'da değil.
da3'le karşılaştırmak ne kadar doğr bilmem ama ryzen5 3600 kulllanılmış depolama anlamında daha iyi hem de işlemci'De
5600xt ile 1660s arasında çok bir fark olduğunu düşünmüyorum ama şu zamanda amd kafa ağrıtabiliyor
bu artılar varken hem'de ddaha ucuz olması da3'ün ...

FreakyXd

80+ Silver

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Yazık vallahi yazık, üzülüyorum adama.
Kendini çok zeki zannediyor çünkü.
Senin yaptığın gibi yapıp sistem toplamayı bilmiyor sanki Abdullah.
3500x alıp FSP PSU alıp diğer bileşenlerden kısıp 5600 XT koyuyor.
Koyduğu model de ısı ve ses sorunlu gelip kendini övüyor.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Sistem toplamayı bilmeyen adam açar öğrenir, bir milyon videodan da anlamazsa tek bildiği şey mouse tıklarıdır zaten. Saçmalıyorsunuz. İsteyen istediğini alır.
Tamam dostum tek dükkanı olup ta CNC tezgah kullanan adam ne yapıcak 50 yasında adam bu sistemi nasıl toplasın herkesi kendin gibi görme bilmeyen insan çok.

İşteBenimNickim!

80+ Bronze
Tamam dostum tek dükkanı olup ta CNC tezgah kullanan adam ne yapıcak 50 yasında adam bu sistemi nasıl toplasın herkesi kendin gibi görme bilmeyen insan çok.
Dostum bana sistem toplamanın zorluğunu söyler misin? 5 vida sıkıyorsun, iki kablo bağlıyorsun bitiyor. Herhangi bir videoyu açıp rahatlıkla yapılabilir. Yapan çok kişi var zaten.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
İnsanlar ne yaşıyor anlamak zor; işlemciyi bir alt model seçmiş, rami bir alt model seçmiş, ssd 240 GB yapmış fiyatta 5699 TL olmuş.

Şuan DA Sistem 3 de stok bittiğinden 3500X işlemciye geçtik ve fiyat 5199TL oldu gidip SSD'yi 240GB ayarlatsaydım zaten 4899TL'ye aynı sistemi çıkartırım neyin amacı bazen şaşırarak izliyorum

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Dostum bana sistem toplamanın zorluğunu söyler misin? 5 vida sıkıyorsun, iki kablo bağlıyorsun bitiyor. Herhangi bir videoyu açıp rahatlıkla yapılabilir. Yapan çok kişi var zaten.
Tamam arkadaşım sanayide render icin kullanılacak pc lazım CNC ne demek biliyorsundur umarım. Bu adam nasıl toplasın allahını seversen adam bilgisayarın icinde ne var onu bile bilmiyor

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,374
Üyeler
167,965
Son üye
kalkans34555
Top Bottom