Neler Yeni

Da-3 sistem geldi , işlemci ısınma sorunu.

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
CPU anlık ısınıyordur arka planda sağlıklı yazılımlara sahip misin ve mutlaka altın kural her ama her yazılımın güncel olmak zorunda!
ben de da3 aldım umarım sıkıntısız bir şekilde elime ulaşır 🙏

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
ben de da3 aldım umarım sıkıntısız bir şekilde elime ulaşır 🙏
UPS salmış anlaşılan eski özenleri yok, mutlaka bilgisayarınızı kargocu teslim etmek istediğinde kutuda hasar yoksa alın hasar varsa kabul etmeyip tutanak tutturup geri yollayın. Onun dışında zaten sıkıntı olmaz dünyanın her yerinde kullanılan bileşenler zaten

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,496
İsim
Melih
İlgilendiği Kategoriler
Konu Dışı, Müzik
UPS salmış anlaşılan eski özenleri yok, mutlaka bilgisayarınızı kargocu teslim etmek istediğinde kutuda hasar yoksa alın hasar varsa kabul etmeyip tutanak tutturup geri yollayın. Onun dışında zaten sıkıntı olmaz dünyanın her yerinde kullanılan bileşenler zaten
tutanak tutturduktan sonra ne yapmalıyım

GLADIOKAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Okan Kaleli
Sistem testlerimde CPU hiçbir şekilde müdahale de bulunmuyorum zaten bulunulmaz bu doğru sonucu veren bir test olmaz. Ya ortam sıcaklığınız yüksektir ya da kasa kötü bir konumdadır.

Zaten bios ekranında görüldüğü gibi F51 bios ile CPU voltajı da çok düşük bunun bu ısılara çıkması için anormal bir durum olması şart.
Anlık olarak 85 ila 90 dereceye çıkıyor, kasa masanın üstünde hava alıyor sıkıntı yok onda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ryzen master kurdum böyle görünüyor voltaj değerleri falan ne yapmam lazım? kasa masanın üstünde duruyor. @Abdullah Hacıgül

Ekler

• 1.png
    1.png
    2.2 MB · Hit: 126
  • 1.png
    1.png
    2.7 MB · Hit: 117
Son düzenleme:

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Anlık olarak 85 ila 90 dereceye çıkıyor, kasa masanın üstünde hava alıyor sıkıntı yok onda.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ryzen master kurdum böyle görünüyor voltaj değerleri falan ne yapmam lazım? kasa masanın üstünde duruyor. @Abdullah Hacıgül

BİOS'tan el ile voltaj sabitler misin?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,552
İsim
Enes Bahadır
Amd ryzen 5 3600 için, nasıl yapcam bunu o konuda bilgim de yok hocam. Voltajlara baktım normal çalışırken 1000 voltaj değeri falan gösteriyor. core performance boost açıkken oyuna giriyorum 1300/1400 voltaj oluyor 85/90 derece direk.
hızı 4.2 olarak belirle voltajı 1.250 ver
birde 4.1 belirle voltajı 1.1 ver bakalım deneyerek yapcaksın mecbur

Top Bottom