Da-3 Sistemi olanlar bakın bi

.d harbiden ya ama bı sıkıntı kaldı internet bu odada değil .d
Aga şimdilik telefonunun şarj kablosunu bilgisayara tak ve telefondaki wifi'ı USB internet paylaşımı açarak paylaş sonradan kablo çekersin

aynen oydu ama onu halletik açılmadı falan o yüzden
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monster Aryond
he iyi bari güle güle kullan bende de kablo yüzünden kapanmıyordu, geri göndericem zaten kasayı aynı gelirse yardım alırım senden djsgsjsv

aynen oydu ama onu halletik açılmadı falan o yüzden

Monster Aryond
Memnunmusun 27inç ve 240hz olan mı birde 27 ise 1080p az gelmiyor mu?

Aga şimdilik telefonunun şarj kablosunu bilgisayara tak ve telefondaki wifi'ı USB internet paylaşımı açarak paylaş sonradan kablo çekersin
nasıl yapicam denedim ama beceremedim unutmusum pc yi

Memnunmusun 27inç ve 240hz olan mı birde 27 ise 1080p az gelmiyor mu?
Knk daha memnunum demek için erken olabilir ama 1080p olmasi rahatsız etmiyor öyle pixel pixel falan gözükmüyor abartı biraz yani kavisli ekran olmasida ayrı bir guzellik katıyor ilk gözlenim olarak bence iyi

nasıl yapicam denedim ama beceremedim unutmusum PC yi
Pc'den hiçbir şey yapmayacaksın sadece telefonunu şarj kablosu ile bilgisayara tak. Bağlantı ayarlarından USB paylaşımını bulup aç anında kablolu internet olarak görüp bağlanacak. Menüdeki yeri telefonun markadan markaya değişiyor ama Xiaomi'de böyle.
427d792a6e01c8cc917f1bd4c4ee8b85.jpg
615184be2293b9436e7f94b39bf181aa.jpg

he iyi bari güle güle kullan bende de kablo yüzünden kapanmıyordu, geri göndericem zaten kasayı aynı gelirse yardım alırım senden djsgsjsv
knk kablo yüzünden kapanmiyorsa ayarlanır deneyelim istersen .d

PC'den hiçbir şey yapmayacaksın sadece telefonunu şarj kablosu ile bilgisayara tak. Bağlantı ayarlarından USB paylaşımını bulup aç anında kablolu internet olarak görüp bağlanacak. Menüdeki yeri telefonun markadan markaya değişiyor ama Xiaomi'de böyle.
427d792a6e01c8cc917f1bd4c4ee8b85.jpg
615184be2293b9436e7f94b39bf181aa.jpg
Senin bu fotolar bende gözükmüyor

Kanka sana da3 sistem alanlar lazım nasıl o kablolar öyle dısarıya taşıyor. @faruX kanka bi baksana seninki nasılmış.
benimki alttan geçiyo sığmadı ittirdim bi tık ileri, hafif zorlayarak oldu öyle.

hallettik onu knk sağol
Kanka windows yüklü müydü? Benimki bugün gelecek gelmezse yarın garanti ben alacağım gidip. Ona göre flasha ya BIOS u atacam ya da windowsu.

Kanka windows yüklü müydü? Benimki bugün gelecek gelmezse yarın garanti ben alacağım gidip. Ona göre flasha ya BIOS u atacam ya da windowsu.
Kanks naptın yükledin mi bişeyler test ettin mi?
Windows yüklüydü ama güncel değildi BIOS yüklemelerini falan yaptım yükledim ama klavye bugün gelicek daha MHz değerlerini falan ayarlamadim ram lerin , furmark ,prime95 indirdim hazır ama bu crystalmark ve ısı değerlerini fps testini yapicagim uygulamayı hangi siteden indirsem güvenli olur bilemedim bekliyorum cevap yazmalarını internetide telefon araciligiyla kullaniyorum ama telefon deli gibi ısınıyor en kisa zamanda modemi taşımam lazım anlatmadigim bir şey kalmadı sanirim bide hala monitörü 60hz de kullanıyorum onun ayarınida yapamadim .d Başka soru olursa sorun cevaplarım ben

Windows yüklüydü ama güncel değildi BIOS yüklemelerini falan yaptım yükledim ama klavye bugün gelicek daha MHz değerlerini falan ayarlamadim ram lerin , furmark ,prime95 indirdim hazır ama bu crystalmark ve ısı değerlerini fps testini yapicagim uygulamayı hangi siteden indirsem güvenli olur bilemedim bekliyorum cevap yazmalarını internetide telefon araciligiyla kullaniyorum ama telefon deli gibi ısınıyor en kisa zamanda modemi taşımam lazım anlatmadigim bir şey kalmadı sanirim bide hala monitörü 60hz de kullanıyorum onun ayarınida yapamadim .d Başka soru olursa sorun cevaplarım ben
Windowsu windows update ile mi güncelledin ne yaptın? Ayrıca monitörün hz ayarı mı değişmiyor yoksa sen mi bulamadın?

Geri