Da 3 ve rtx hakkında

Kyrash

80+
Reaksiyon skoru
53
Dün bi konu açtım hatırlayan vardır belki neyse orda da3 alıcağımı ve sadece ekran kartını rtx yapicagimi söyledim tamam dediniz sonra arkadaşım işte öyle olmuyo rtx uyumlu işlemci rtx uyumlu monitör falan rtx uyumlu ram dedi gitti 10000 tl lik sistem topladı bana çok saçma geldi bi kıllandım beni aydinlatanilirmisiniz

Son düzenleme:
Çok saçma evet. RTX uyumlu ram monitör diye bir şey yok.

Dün bi konu açtım hatırlayan vardır belki neyse orda da3 alıcağımı ve sadece ekran kartını rtx yapicagimi söyledim tamam dediniz sonra arkadaşım işte öyle olmuyo eğg rtx uyumlu işlemci rtx uyumlu monitör falan rtx uyumlu ram dedi gitti 10000 TL lik sistem topladı bana çok saçma geldi bi kıllandım beni aydinlatanilirmisiniz
RTX yapabilirsin tabikide işlemci ne olacak?

Ben de Da3 alıp Rtx 2060 yaptım. Hiçbir sorun olmaz. 10 bin bütçeye çok farklı kasa toplanır.

Rtx 3k serisini bekle bence
Evey ona bütçem yetmez bütçem 6700 yani arkadssim sallamış biraz demi alsam bişey olmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi ben rtx 2060 alınca rtx on off yapabilcemmi en merak etttigim

Evey ona bütçem yetmez bütçem 6700 yani arkadssim sallamış biraz demi alsam bişey olmaz

Şimdi ben rtx 2060 alınca rtx on off yapabilcemmi en merak etttigim
RTX uyumlu monitörü ilk defa duydum ben :D

RTX uyumlu monitörü ilk defa duydum ben :D
Aynen ya sallamış biraz öyledir zaten 6700 normalde bütçem kesin googleye en pahalı parçalar yazıp gönderdi 4500 mhz anakart filan veriyo sırf rtx içinmiş onlara gerek yoktur diyom ozaman arabasız direksiyon olur diyo :ROFLMAO:

RTX yapabilirsin tabikide işlemci ne olacak?
Islemci da3un kendi işlemcisi hangisi unuttum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,458
Üyeler
190,752
Son üye
emyralways
Geri