DJ. Mic Check
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Yanılıyorsun.10600k daha iyi yalnız 3700x den
Yanılıyorsun.10600k daha iyi yalnız 3700x den
E tabi o kısım biraz zengin işi, ne bilsin benim gibi maraba365hz monitör varsa ayrı tabi
Ama wifi ile işim olmaz diyorsan tomahawk da çok güzelKatılıyorum
Aynı durumdayız görüp görebileceğimiz 144hz sanırım:ddE tabi o kısım biraz zengin işi, ne bilsin benim gibi maraba
MSI MAG B550 TOMAHAWK 4866MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart aldım zaten geriye power ve 3080 kaldı onuda msi mi öneriyorsn ?birde ramAma wifi ile işim olmaz diyorsan tomahawk da çok güzel
Her şey çok güzel olmuş ekran kartı olarak Msı Gaming x Trio çok güzel olur psu olarak corsair 850w öneririm (750 de yeterli olur o ayrı konu) psu fmod olursa daha iyi olur kasa almadıysan cooler master güzel gider birde ilerde bütçen müsait olursa kesinlikle sıvı soğutucu almalısınMSI MAG B550 TOMAHAWK 4866MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart aldım zaten geriye power ve 3080 kaldı onuda msi mi öneriyorsn ?birde ram
GSKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16) DDR4 3600Mhz CL16 AMD Ryzen
aldım nasıldır
Her şey çok güzel olmuş ekran kartı olarak Msı Gaming x Trio çok güzel olur PSU olarak corsair 850w öneririm (750 de yeterli olur o ayrı konu) PSU fmod olursa daha iyi olur kasa almadıysan cooler master güzel gider birde ilerde bütçen müsait olursa kesinlikle sıvı soğutucu almalısın
Gayet güzel kendini kanıtlamış bir psupower https://www.itopya.com/corsair-rm850-850w-80-gold-full-moduler-135mm-fanli-PSU/ bu ürün nasıl birde m2ssd sıvı ile yeni monitörü cadılar bayramında düüşünceğiz
10900k ile 2k'da darboğaz yapıyor 1080p bence zor en iyisi 4k kullanın donanım arşivi videosu var hattaBu konu hakkında birkaç kişi ile tartıştım lakin hala kafamda bir fikir benimseyemedim
"RTX 3070 1080P ÇÖZÜNÜRLÜKTE R7 3700X İLE DARBOĞAZ YAPAR MI" işte soru bu
şahsi düşüncem Psu rgb almak çok gereksiz ram çok güzel çift kanal olması da güzel olmuş anakartın desteklediği frekansa tam uyar 4 kanaldan olsa ince ayar gerekebilirdi kısacası ram çok iyi psu da corsair çok iyidiyorum ki PSU RGB li olsa iyi olmazmı birde aldığım ram iyi midir? GSKILL Trident Z Neo RGB 32GB (2x16) DDR4 3600Mhz CL16 AMD Ryze
Stok bekleyebilir ya da gigabyte ve asus arasında tercih yapabilirsin (kendime gigabyte alacağım)PSU biraz daha ucuzu bulamazmıyız birde msi 3080 gaming x trio al diyorsunda stoklarda bulunmuyor büyük ihitmal son bulnur önern nedir 3080 de