Neyi unuttukar hocam nasıl yani?Benimki hala dağıtımda birde sanırım birini unuttular o daha cıkmadı bile butun sanssizliklar beni buluyor
hocam bende koli sayısı 2 diyor ups’te monitör almıştım bir de doğru mu olmuş acep?Ekran kartı benden yakışıklı vallahi
Bunu aciklarmisin abi ya hangi siteden indirdinBenimki elime ulaştı. Öncelikle Windows kurulu gelmiyor farklı bir bilgisayardan USBye kurulum için win 10 yükleyin 5dk fln sürdü kurmam
Bunu aciklarmisin abi ya hangi siteden indirdin
Sana kargo takip numaras8 geldimi bana halen gelmediNeyi unuttukar hocam nasıl yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bende koli sayısı 2 diyor ups’te monitör almıştım bir de doğru mu olmuş acep?
Bana da 2 paket geldi birinde parçaların kutuları diğerinde de kasa vardı zaten kulaklık standı da gerçekten güzel. Yanında itopya logolu fincan da güzel bir detayNeyi unuttukar hocam nasıl yani?
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam bende koli sayısı 2 diyor ups’te monitör almıştım bir de doğru mu olmuş acep?
Kendi sitesinden dimi tamamdir
26.11’de siparş ettiysen yarın kargolanır hocam seninkiSana kargo takip numaras8 geldimi bana halen gelmedi
Adımları orda gösteriyor hocamKendi sitesinden dimi tamamdir
Aynen umarim26.11’de siparş ettiysen yarın kargolanır hocam seninki
Hocam ups kargo takipte koli adedinde kaç yazıyor bakar mısınız bi lütfen ?Bana da 2 paket geldi birinde parçaların kutuları diğerinde de kasa vardı zaten kulaklık standı da gerçekten güzel. Yanında itopya logolu fincan da güzel bir detay
Bios guncel mi geldiAdımları orda gösteriyor hocam