Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kanka monitorsuz sadece kasa aldıysan 2 yazması lazım bende 1 yazıyodu birini gec kargoya verdiler şimdi 2 oldu haberin olsun
Ben monitör de aldım koli olan yere tıklıyorum 2 farklı koli görünüyor 2 sinin de takip nosu farklı biri monitör müdür?
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 adet diyor

Bios güncel mi nerden bakabilirim
Eyvah eyvah benim monitörü göndermediler galiba

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kadir Çorapçı
Pc açılırken del tuşuna bas bios a gir orda bios sürümü var sonra internetten bak en son sürümüne aynımı diye

Witty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
109
İsim
Mehmet Hilmi Akhan
Ben monitör de aldım koli olan yere tıklıyorum 2 farklı koli görünüyor 2 sinin de takip nosu farklı biri monitör müdür?

Ya monitör ya da parça kutuları gelmeyecek hocam galiba

PC açılırken del tuşuna bas bios a gir orda bios sürümü var sonra internetten bak en son sürümüne aynımı diye
Kontrol edeceğim teşekkürler 😄

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Ekran kartı markası ne idi gigabyte miydi

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

Hay arkadaş ya şuna bak..

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu

Weddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kerem Kaya
Merhaba arkadaşlar,
Bir iki arkadaş sistemin fotoğraflarını istemişti. Buradan herkesin faydalanması için paylaşıyorum. Paylaşmadan önce şunu belirtmek istiyorum. Bir kesim kargo süresinden şikayet ediyor, diğerleri de itopyayı korumaya çalışıyor. Ben 2 ay önce mouse sipariş ettiğimde bir sonraki gün elime geçmişti. Ancak bu sefer sitede belirtilen tarihi de aşarak, genel anlamda müşterilerini fazlaca bekletti. 2 ay öncekiyle aynı firma. Ancak bu indirim günlerinde düzgün bir operasyon yürütemediler bu çok açık. O yüzden haksızlığa uğrayıp burada en azından derdini anlatan insanları saçma sapan yorumlar bulunarak daha fazla germeyin lütfen. Ayrıca demonte sistem alsanız daha hızlı gelirdi vs. gibi yorumlar da gözüme çarptı. O arkadaşlara da şunları söylüyorum. Bu indirim günlerinde ister kasa ister herhangi başka bir parça da alsanız depo düzgün çalışmadı arkadaşlar. 2 hafta RAM bekleyenler mi dersiniz, monitörün tekrar imal edilmesini bekleyenler mi dersiniz, Adamlar bu işi beceremedi yani bu kadar açık. Daha fazla kasmanıza gerek yok kendinizi. Ben de monitör bekliyorum. 3 iş gününü geçeli çok oldu. Ancak hala bir ilerleme yok. Buraya insanlar para veriyor. Sözleşmede yazan şu: Şirket ürünleri maksimum 30 gün içinde kargolamakla yükümlüdür. Ancak sitede ürünlerin altına 1-3 iş günü yazınca insanlara yalan vaatlerde bulunulmuş oluyor. İnsanlar buna sinirleniyorlar.
Sisteme gelince; elime iki parça olarak geldi. Birinde ekran kartı montelenmeden gelen kasa, diğerinde ise fotoğraflarda da belirttiğim üzere montelenmiş ürünlerin boş kutuları geldi. İçerisinde eksik yok fazla var. Abdullah'ın da belirttiği gibi bir kulaklık standı geldi. Hediye için teşekkür ediyorum. Ancak bu ürünün indirimli olarak 50, indirimsiz hali ise 200 küsür liralarda satışta olduğu yazıyor sitede. Bence beş para etmez bir stand. Sebebi ise indirimli hali bile o para etmez, ayrıca standın alt ve üst parçası birbirine geçmiyor. Bir tarafı uyumlu diğer tarafı havada kalıyor ve kötü malzemeden yapılmış. Ekstra olarak bir de itopya logolu bardak yollamışlar. Kasaya gelecek olursak monitörüm henüz gelmedi, o sebeple sistemi açamadım henüz. Kutudaki ürünler; anakart kutusu, ekran kartı, işlemci kutusu, kulaklık standı, bardak. Anakartın içinde de RAM kutuları ve SSD kutusu bulunuyor. Ayrıca 3-4 vida ve işlemcinin takılması için anakarttan için sökülen 2 adet parça bulunuyor.
Edit: Windows ve biosla ilgili sorular için ekleme yapmayı unuttum. Sistem windows olmadan geliyor. Bios güncellemesi de muhtemelen yapılmamıştır. İnternette bir sürü video var bununla ilgili. Ben linkleri de aşağıda paylaşıyorum.
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_s2h#support-dl Bu link ile bios güncellemesini yapabilirsiniz. Ayrıca anakart driverları da bulunuyor.
Windows'u ise https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 bu linkten indirebilirsiniz.

Ekler

• IMG-2928.JPG
    IMG-2928.JPG
    126.8 KB · Hit: 35
  • IMG-2932 (1).JPG
    IMG-2932 (1).JPG
    144 KB · Hit: 34
  • IMG-2935.JPG
    IMG-2935.JPG
    175.4 KB · Hit: 31

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Merhaba arkadaşlar,
Bir iki arkadaş sistemin fotoğraflarını istemişti. Buradan herkesin faydalanması için paylaşıyorum. Paylaşmadan önce şunu belirtmek istiyorum. Bir kesim kargo süresinden şikayet ediyor, diğerleri de itopyayı korumaya çalışıyor. Ben 2 ay önce mouse sipariş ettiğimde bir sonraki gün elime geçmişti. Ancak bu sefer sitede belirtilen tarihi de aşarak, genel anlamda müşterilerini fazlaca bekletti. 2 ay öncekiyle aynı firma. Ancak bu indirim günlerinde düzgün bir operasyon yürütemediler bu çok açık. O yüzden haksızlığa uğrayıp burada en azından derdini anlatan insanları saçma sapan yorumlar bulunarak daha fazla germeyin lütfen. Ayrıca demonte sistem alsanız daha hızlı gelirdi vs. gibi yorumlar da gözüme çarptı. O arkadaşlara da şunları söylüyorum. Bu indirim günlerinde ister kasa ister herhangi başka bir parça da alsanız depo düzgün çalışmadı arkadaşlar. 2 hafta RAM bekleyenler mi dersiniz, monitörün tekrar imal edilmesini bekleyenler mi dersiniz, Adamlar bu işi beceremedi yani bu kadar açık. Daha fazla kasmanıza gerek yok kendinizi. Ben de monitör bekliyorum. 3 iş gününü geçeli çok oldu. Ancak hala bir ilerleme yok. Buraya insanlar para veriyor. Sözleşmede yazan şu: Şirket ürünleri maksimum 30 gün içinde kargolamakla yükümlüdür. Ancak sitede ürünlerin altına 1-3 iş günü yazınca insanlara yalan vaatlerde bulunulmuş oluyor. İnsanlar buna sinirleniyorlar.
Sisteme gelince; elime iki parça olarak geldi. Birinde ekran kartı montelenmeden gelen kasa, diğerinde ise fotoğraflarda da belirttiğim üzere montelenmiş ürünlerin boş kutuları geldi. İçerisinde eksik yok fazla var. Abdullah'ın da belirttiği gibi bir kulaklık standı geldi. Hediye için teşekkür ediyorum. Ancak bu ürünün indirimli olarak 50, indirimsiz hali ise 200 küsür liralarda satışta olduğu yazıyor sitede. Bence beş para etmez bir stand. Sebebi ise indirimli hali bile o para etmez, ayrıca standın alt ve üst parçası birbirine geçmiyor. Bir tarafı uyumlu diğer tarafı havada kalıyor ve kötü malzemeden yapılmış. Ekstra olarak bir de itopya logolu bardak yollamışlar. Kasaya gelecek olursak monitörüm henüz gelmedi, o sebeple sistemi açamadım henüz. Kutudaki ürünler; anakart kutusu, ekran kartı, işlemci kutusu, kulaklık standı, bardak. Anakartın içinde de RAM kutuları ve SSD kutusu bulunuyor. Ayrıca 3-4 vida ve işlemcinin takılması için anakarttan için sökülen 2 adet parça bulunuyor.
Hayırlı olsun reis .haklısın 💪🏻

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Çok şükür sağ salim banada ulaştı, ekran kartı demonte şekilde kutusunda geliyor, win 10 bios driver yok hepsini bizim yüklememiz ve güncellememiz gerekli kulaklık standı ve bardak hediyesi ile geldi. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz emeği geçen herkese teşekkürler
IMG_20201208_165306.jpg

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Benim sipariş de geldi fotolarını yarın paylaşıcam ama şükür ulaştı.

Top Bottom