Merhaba arkadaşlar,
Bir iki arkadaş sistemin fotoğraflarını istemişti. Buradan herkesin faydalanması için paylaşıyorum. Paylaşmadan önce şunu belirtmek istiyorum. Bir kesim kargo süresinden şikayet ediyor, diğerleri de itopyayı korumaya çalışıyor. Ben 2 ay önce mouse sipariş ettiğimde bir sonraki gün elime geçmişti. Ancak bu sefer sitede belirtilen tarihi de aşarak, genel anlamda müşterilerini fazlaca bekletti. 2 ay öncekiyle aynı firma. Ancak bu indirim günlerinde düzgün bir operasyon yürütemediler bu çok açık. O yüzden haksızlığa uğrayıp burada en azından derdini anlatan insanları saçma sapan yorumlar bulunarak daha fazla germeyin lütfen. Ayrıca demonte sistem alsanız daha hızlı gelirdi vs. gibi yorumlar da gözüme çarptı. O arkadaşlara da şunları söylüyorum. Bu indirim günlerinde ister kasa ister herhangi başka bir parça da alsanız depo düzgün çalışmadı arkadaşlar. 2 hafta RAM bekleyenler mi dersiniz, monitörün tekrar imal edilmesini bekleyenler mi dersiniz, Adamlar bu işi beceremedi yani bu kadar açık. Daha fazla kasmanıza gerek yok kendinizi. Ben de monitör bekliyorum. 3 iş gününü geçeli çok oldu. Ancak hala bir ilerleme yok. Buraya insanlar para veriyor. Sözleşmede yazan şu: Şirket ürünleri maksimum 30 gün içinde kargolamakla yükümlüdür. Ancak sitede ürünlerin altına 1-3 iş günü yazınca insanlara yalan vaatlerde bulunulmuş oluyor. İnsanlar buna sinirleniyorlar.
Sisteme gelince; elime iki parça olarak geldi. Birinde ekran kartı montelenmeden gelen kasa, diğerinde ise fotoğraflarda da belirttiğim üzere montelenmiş ürünlerin boş kutuları geldi. İçerisinde eksik yok fazla var. Abdullah'ın da belirttiği gibi bir kulaklık standı geldi. Hediye için teşekkür ediyorum. Ancak bu ürünün indirimli olarak 50, indirimsiz hali ise 200 küsür liralarda satışta olduğu yazıyor sitede. Bence beş para etmez bir stand. Sebebi ise indirimli hali bile o para etmez, ayrıca standın alt ve üst parçası birbirine geçmiyor. Bir tarafı uyumlu diğer tarafı havada kalıyor ve kötü malzemeden yapılmış. Ekstra olarak bir de itopya logolu bardak yollamışlar. Kasaya gelecek olursak monitörüm henüz gelmedi, o sebeple sistemi açamadım henüz. Kutudaki ürünler; anakart kutusu, ekran kartı, işlemci kutusu, kulaklık standı, bardak. Anakartın içinde de RAM kutuları ve SSD kutusu bulunuyor. Ayrıca 3-4 vida ve işlemcinin takılması için anakarttan için sökülen 2 adet parça bulunuyor.