Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Çok şükür sağ salim banada ulaştı, ekran kartı demonte şekilde kutusunda geliyor, win 10 bios driver yok hepsini bizim yüklememiz ve güncellememiz gerekli kulaklık standı ve bardak hediyesi ile geldi. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz emeği geçen herkese teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim sipariş de geldi fotolarını yarın paylaşıcam ama şükür ulaştı.
Umarım Benimkide artık gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Hayırlı olsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Umarım Benimkide artık gelir
ALLAH razı olsun inşallah sizede sağ salim elinize ulaşır en önemlisi bu olmalı vallahi kargoyu teslim alırken tedbir amaçlı mutlaka kontrol edin patlak çatlak varmı sonrasında kutuları açarken video kayıt alın eksik noksan var mı diye irsaliyeden kontrol edin. Bu aşamaları yaptım, ekran kartının montajını yaptım çok şükür sıra güç verip win10 kurmak ve bios güncellemek var.

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Sağolun hocam taş gibi makine valla herkese allah nasip etsin.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
ALLAH razı olsun inşallah sizede sağ salim elinize ulaşır en önemlisi bu olmalı vallahi kargoyu teslim alırken tedbir amaçlı mutlaka kontrol edin patlak çatlak varmı sonrasında kutuları açarken video kayıt alın eksik noksan var mı diye irsaliyeden kontrol edin. Bu aşamaları yaptım, ekran kartının montajını yaptım çok şükür sıra güç verip win10 kurmak ve bios güncellemek var.
Abi bişey sorcam şimdi windows u bi bellek e aticaz ya windows un o belleğe yüklenmesi uzun zman aliyormu

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı
Biosu güncellemek şart dimi Da4 için

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Abi bişey sorcam şimdi windows u bi bellek e aticaz ya windows un o belleğe yüklenmesi uzun zman aliyormu
Daha önceden tecrüben varsa çok sürmez lakin ilk kez rufus ile win 10 uefi bellek hazırlayacaksan technopatın videosu olacaktı oradan izleyerek yaparsın ama biraz vakit alır

volki24

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
208
İsim
Volkan Günaçtı

oguzhnsrmn

80+ Gold
En İyi Cevap
8
Kimse kimseyi bu şekilde bekletemez, parayı alırken alıyor hazırlaması 10 gün, kargoya vermesi 7 gün. Kimsenin itopyayı bekleyecek hali yok, keyiflerine göre iş yapıyorlar. 1 Tır çağıracağına depo dolu desin 2.’yi çağırsın, biz mağdur olmak zorunda mıyız? Neden hepsiburadadan 17.30’da sipariş verdiğidimde 22.30’da kargoluyor? Hepsiburada mı keriz, itopya mı? Yoksa direk keriz yerine koydukları biz miyiz, itopya avukatlığı yapıyorsunuz demiyoruz kardeşim size yoğunluk var yoğunluk kaç gündür aynı şeyi söyleyip duruyorsunuz anladık. 2 haftadır yoğunluk var okey gerçekten anladık, ama sizce de fazla olmuyor mu? Ulan ben zaten kaç gündür 2 hafta olucak nerdeyse montaj olmasını bekledim, olunca sevindim. Ee noldu şimdi kargoya hazır diyor, mail atıyorum kadın diyor ki perşembe kargolanır. Olum şaka mı bu? Kaç gün oldu bilader DA-Sistem4 kendini yitirdi, 25.11’de sipariş verdim 25.12’e o kadar az kaldı ki daha kargoya dahi verilmedi. Yoğunluk diyip boş yorum atmayın kimse kusura bakmasın da ben 6.5k tek çekim vericem beni bu şekilde yerden yere vurucaklar. Ayıp hocam ayıp.
Kardeşim git sen şirket aç ozaman, 1500'den fazla siparişi 1 haftada yetiştir masraflarını ben karşilicam.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Daha önceden tecrüben varsa çok sürmez lakin ilk kez rufus ile win 10 uefi bellek hazırlayacaksan technopatın videosu olacaktı oradan izleyerek yaparsın ama biraz vakit alır
Ilk kez yapicam

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel
Top Bottom