Hocam ben monitörde sipariş etmiştim sizdede monitör kutusu görünce acaba bizim eksik mi gelecekdiye kaygılandımTeşekkürler 2 koli kasa ve boş kutular ayrı 2 kutu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ben monitörde sipariş etmiştim sizdede monitör kutusu görünce acaba bizim eksik mi gelecekdiye kaygılandım ki doğruymuşTeşekkürler 2 koli kasa ve boş kutular ayrı 2 kutu
O zaman monitör gg mi diyosunDostum bu insanlar 500 adet indirimli sistem sattı. 4800*500=2.400.000₺ etti, hadi vergilerini ve ürün fiyatlarını düşelim sadece kârı kalsın. Beni alakadar etmez ama rahat 1.000.000₺ bırakır. Neyse hadi bunu da geçelim yeni deposuna geçtiklerini bildirdiler ve yeni depoları 9000m2 ama 45 kişi çalıştırıyorlar ne hikmetse 1.000.000₺ kâr payı bırakmıştı, hadi 500.000₺ Bıraktığını var sayalım, elemanları asgari ücret bile değil 3.000₺’den çalışsa ve bu 500.000₺’nin yarısının dükkanına deposuna cartına curtuna gittiğini varsaysak. Elimizde kaldı 250.000₺ hesaplayalım, 3.000₺’den 83 tane eleman çalıştırır. Burda boş muhabbete gerek yok dostum adam eleman almak istese zaten her türlü yetiştirir ve insan gibi yapardı işini. Ha bu arada 83 elemanla 1500 sistemi aynı kefeye koyuyorsun diyeceksen kâr payının minimumundan hesap ettik. En azından bi tık daha erken gelirdi sistemler. Yüce rabbime hamdu senalar olsun merak etme ailem de şirket işletiyor ama hiçbir insanı bu zamana kadar bu şekilde yüksek ücret ödemelerine rağmen rezil etmemişizdir. İnsanlar bilgisayar sipariş edicek parayı çöpten bulmuyorlar. Saygılar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öyle olucak hocam zaten ben ups ile görüştüm 3 koli sisteme girilmiş ama 2’si ups’e teslim edilmiş 3. Koli firmadaymış m.h böyle bilgilendirdi