Neler Yeni

Da-4 sistem siparis edenler dayanışma/son durum neler ??

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Çok şükür sağ salim banada ulaştı, ekran kartı demonte şekilde kutusunda geliyor, win 10 bios driver yok hepsini bizim yüklememiz ve güncellememiz gerekli kulaklık standı ve bardak hediyesi ile geldi. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz emeği geçen herkese teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
HHocm siz ups ten bakınca kaç koli görünüyordu ve size kaç koli geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çok şükür sağ salim banada ulaştı, ekran kartı demonte şekilde kutusunda geliyor, win 10 bios driver yok hepsini bizim yüklememiz ve güncellememiz gerekli kulaklık standı ve bardak hediyesi ile geldi. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz emeği geçen herkese teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
Hayırlı olsun güle güle kullanın

Alıntıyı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Bir iki arkadaş sistemin fotoğraflarını istemişti. Buradan herkesin faydalanması için paylaşıyorum. Paylaşmadan önce şunu belirtmek istiyorum. Bir kesim kargo süresinden şikayet ediyor, diğerleri de itopyayı korumaya çalışıyor. Ben 2 ay önce mouse sipariş ettiğimde bir sonraki gün elime geçmişti. Ancak bu sefer sitede belirtilen tarihi de aşarak, genel anlamda müşterilerini fazlaca bekletti. 2 ay öncekiyle aynı firma. Ancak bu indirim günlerinde düzgün bir operasyon yürütemediler bu çok açık. O yüzden haksızlığa uğrayıp burada en azından derdini anlatan insanları saçma sapan yorumlar bulunarak daha fazla germeyin lütfen. Ayrıca demonte sistem alsanız daha hızlı gelirdi vs. gibi yorumlar da gözüme çarptı. O arkadaşlara da şunları söylüyorum. Bu indirim günlerinde ister kasa ister herhangi başka bir parça da alsanız depo düzgün çalışmadı arkadaşlar. 2 hafta RAM bekleyenler mi dersiniz, monitörün tekrar imal edilmesini bekleyenler mi dersiniz, Adamlar bu işi beceremedi yani bu kadar açık. Daha fazla kasmanıza gerek yok kendinizi. Ben de monitör bekliyorum. 3 iş gününü geçeli çok oldu. Ancak hala bir ilerleme yok. Buraya insanlar para veriyor. Sözleşmede yazan şu: Şirket ürünleri maksimum 30 gün içinde kargolamakla yükümlüdür. Ancak sitede ürünlerin altına 1-3 iş günü yazınca insanlara yalan vaatlerde bulunulmuş oluyor. İnsanlar buna sinirleniyorlar.
Sisteme gelince; elime iki parça olarak geldi. Birinde ekran kartı montelenmeden gelen kasa, diğerinde ise fotoğraflarda da belirttiğim üzere montelenmiş ürünlerin boş kutuları geldi. İçerisinde eksik yok fazla var. Abdullah'ın da belirttiği gibi bir kulaklık standı geldi. Hediye için teşekkür ediyorum. Ancak bu ürünün indirimli olarak 50, indirimsiz hali ise 200 küsür liralarda satışta olduğu yazıyor sitede. Bence beş para etmez bir stand. Sebebi ise indirimli hali bile o para etmez, ayrıca standın alt ve üst parçası birbirine geçmiyor. Bir tarafı uyumlu diğer tarafı havada kalıyor ve kötü malzemeden yapılmış. Ekstra olarak bir de itopya logolu bardak yollamışlar. Kasaya gelecek olursak monitörüm henüz gelmedi, o sebeple sistemi açamadım henüz. Kutudaki ürünler; anakart kutusu, ekran kartı, işlemci kutusu, kulaklık standı, bardak. Anakartın içinde de RAM kutuları ve SSD kutusu bulunuyor. Ayrıca 3-4 vida ve işlemcinin takılması için anakarttan için sökülen 2 adet parça bulunuyor.
Edit: Windows ve biosla ilgili sorular için ekleme yapmayı unuttum. Sistem windows olmadan geliyor. Bios güncellemesi de muhtemelen yapılmamıştır. İnternette bir sürü video var bununla ilgili. Ben linkleri de aşağıda paylaşıyorum.
http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_s2h#support-dl Bu link ile bios güncellemesini yapabilirsiniz. Ayrıca anakart driverları da bulunuyor.
Windows'u ise https://www.microsoft.com/tr-tr/software-download/windows10 bu linkten indirebilirsiniz.
@reaxugo kardeşim büyük ihtimalle bizimde monitör eksil gelecek gibime geldi inşallah öyle olmaz

Son düzenleme:

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Kardeşim git sen şirket aç ozaman, 1500'den fazla siparişi 1 haftada yetiştir masraflarını ben karşilicam.
Dostum bu insanlar 500 adet indirimli sistem sattı. 4800*500=2.400.000₺ etti, hadi vergilerini ve ürün fiyatlarını düşelim sadece kârı kalsın. Beni alakadar etmez ama rahat 1.000.000₺ bırakır. Neyse hadi bunu da geçelim yeni deposuna geçtiklerini bildirdiler ve yeni depoları 9000m2 ama 45 kişi çalıştırıyorlar ne hikmetse :) 1.000.000₺ kâr payı bırakmıştı, hadi 500.000₺ Bıraktığını var sayalım, elemanları asgari ücret bile değil 3.000₺’den çalışsa ve bu 500.000₺’nin yarısının dükkanına deposuna cartına curtuna gittiğini varsaysak. Elimizde kaldı 250.000₺ hesaplayalım, 3.000₺’den 83 tane eleman çalıştırır. Burda boş muhabbete gerek yok dostum adam eleman almak istese zaten her türlü yetiştirir ve insan gibi yapardı işini. Ha bu arada 83 elemanla 1500 sistemi aynı kefeye koyuyorsun diyeceksen kâr payının minimumundan hesap ettik. En azından bi tık daha erken gelirdi sistemler. Yüce rabbime hamdu senalar olsun merak etme ailem de şirket işletiyor ama hiçbir insanı bu zamana kadar bu şekilde yüksek ücret ödemelerine rağmen rezil etmemişizdir. İnsanlar bilgisayar sipariş edicek parayı çöpten bulmuyorlar. Saygılar

@reaxugo kardeşim büyük ihtimalle bizimde monitör eksil gelecek gibime geldi inşallah öyle olmaz
Öyle olucak hocam zaten ben ups ile görüştüm 3 koli sisteme girilmiş ama 2’si ups’e teslim edilmiş 3. Koli firmadaymış m.h böyle bilgilendirdi :(

Son düzenleme:

EM1RHANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Emirhan Soyyiğit
Ya Dağıtıma Çıkan Kargom bugun elime ulasmadı bu nasil iştir anlamadım ki saat 6 ya kadar diyor kendileri saat 6 oldu

Weddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kerem Kaya

İki ayrı koli gözüküyordu. İkisi de aynı anda geldi benim.

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Ya Dağıtıma Çıkan Kargom bugun elime ulasmadı bu nasil iştir anlamadım ki saat 6 ya kadar diyor kendileri saat 6 oldu
Hocam akşam gelir, gönlünüzü ferah tutun rahat olun biraz 8-9 gibi gelmezse en kötü yarına kalır. Yüzüp kuyruğuna gelmişsiniz canınızı sıkmaya değmez.

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Kardeşim git sen şirket aç ozaman, 1500'den fazla siparişi 1 haftada yetiştir masraflarını ben karşilicam.
Avukat bey bugün 800 diyordunuz şimdide 1500 e mi yükseltiniz? Yoksa boş insanlara bizi savun ss at herbir ss ye 1 tl mi vericez diyolar acaba 🤣

İki ayrı koli gözüküyordu. İkisi de aynı anda geldi benim.
Yani kasa ve monitör ayrıca boş kutular geldi doğru mu anladım

ugo.

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,032
İsim
Uygar
Instagram
uuygarugurlu
Avukat bey bugün 800 diyordunuz şimdide 1500 e mi yükseltiniz? Yoksa boş insanlara bizi savun ss at herbir ss ye 1 TL mi vericez diyolar acaba 🤣
Ya boşver dostum ben yazacağımı yazdım o avukata 😁 bu arada bizim monitörler sıkıntı ya bir de onu bekleyeceğiz inşallah yarın onları da kargoya verirler.

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln
Aga benim ki hala yok sinirden Gülüy

hrnkral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Harun
Ya boşver dostum ben yazacağımı yazdım o avukata 😁 bu arada bizim monitörler sıkıntı ya bir de onu bekleyeceğiz inşallah yarın onları da kargoya verirler.
Bence sıkıntı değil çünkü @Weddy arkadaşın iki koli görünüyormuş ve monitörü de gelmiş

alperenn01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Alperen Ceylan
Instagram
Alperen.cyln

Weddy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet Kerem Kaya
Avukat bey bugün 800 diyordunuz şimdide 1500 e mi yükseltiniz? Yoksa boş insanlara bizi savun ss at herbir ss ye 1 TL mi vericez diyolar acaba 🤣

Yani kasa ve monitör ayrıca boş kutular geldi doğru mu anladım
Yok ben 24'ünde kasa, 2'sinde monitör siparişi verdim. İlk kargom kasa iki parça halinde geldi. Monitörü hala bekliyoruz. Henüz işleme alınmadı itopyada.
1 hafta aralıklı sipariş verdiğim için monitörün de en az 1-2 haftada geleceğini biliyorum, itopyaya bir ümit mail attım. Adresim aynı, kişi aynı, zaten monitörün montaj vs. derdi de yok. Yollayabilir misiniz gibi bir mail attım. Ama dönüş yapılmadı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
190
İsim
Salih Sarıgüzel

Teşekkürler 2 koli kasa ve boş kutular ayrı 2 kutu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,720
Üyeler
166,073
Son üye
Kushpot
Top Bottom