Chipset ekran kartı ile alakalı diye biliyorumChipset driver güncelleme ile bios güncelleme farklı şeyler değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows kurulu iken chipset driver güncellemek sıkıntılı mıdır?
Evet hocam gigabyteEkran kartı markası ne idi gigabyte miydi
O 1660 aldı oda gigabyteanakart gigabyte ekran kartı amd
aynen yalnızca ekran kartı montajı yaptım diğerleri momtajlıKral neredeyse sistemi aynı dizmişiz. Aynı mouseyi,monitörü bende aldım. Klavyemde rampage ama ORİON KB-90 aldım. Hayırlısı olsun sanada
Bir tek ekran kartını biz takıyoruz dimi? İşlemci falan hepsi takılı oluyordur umarım
itopyadan monitör almadım yalnızca da-4 aldım 2 kutu geldiHocam ben monitörde sipariş etmiştim sizdede monitör kutusu görünce acaba bizim eksik mi gelecekdiye kaygılandım
Hocam ben monitörde sipariş etmiştim sizdede monitör kutusu görünce acaba bizim eksik mi gelecekdiye kaygılandım ki doğruymuş
O zaman monitör gg mi diyosun
Hocam hayirli olsun kargoya verildikten kac gun sonra geldi bir de nerede oturuyordunuz acabaÇok şükür sağ salim banada ulaştı, ekran kartı demonte şekilde kutusunda geliyor, win 10 bios driver yok hepsini bizim yüklememiz ve güncellememiz gerekli kulaklık standı ve bardak hediyesi ile geldi. @Abdullah Hacıgül @Mehmet Yılmaz emeği geçen herkese teşekkürler
Alıntıyı görüntüle
hocam bursada ikamet ediyorum 1 günde geldi, öngörülen tarihten 1 gün önce geldi hatta takdir ettim UPS'i.Hocam hayirli olsun kargoya verildikten kac gun sonra geldi bir de nerede oturuyordunuz acaba
Ayrica arkadaslar upsden mail de gelmemis olan varsa direkt upsyi arasin sipatis ettigi numarayla ordan soylerler ben 24 unde siparis ettim mail gelmedi aradim upsyi bugun oglen 12 gibi kargoya verilmis
Hocam testleri yaptınız mı nedir durum?hocam bursada ikamet ediyorum 1 günde geldi, öngörülen tarihten 1 gün önce geldi hatta takdir ettim UPS'i.
Dostum bu insanlar 500 adet indirimli sistem sattı. 4800*500=2.400.000₺ etti, hadi vergilerini ve ürün fiyatlarını düşelim sadece kârı kalsın. Beni alakadar etmez ama rahat 1.000.000₺ bırakır. Neyse hadi bunu da geçelim yeni deposuna geçtiklerini bildirdiler ve yeni depoları 9000m2 ama 45 kişi çalıştırıyorlar ne hikmetse 1.000.000₺ kâr payı bırakmıştı, hadi 500.000₺ Bıraktığını var sayalım, elemanları asgari ücret bile değil 3.000₺’den çalışsa ve bu 500.000₺’nin yarısının dükkanına deposuna cartına curtuna gittiğini varsaysak. Elimizde kaldı 250.000₺ hesaplayalım, 3.000₺’den 83 tane eleman çalıştırır. Burda boş muhabbete gerek yok dostum adam eleman almak istese zaten her türlü yetiştirir ve insan gibi yapardı işini. Ha bu arada 83 elemanla 1500 sistemi aynı kefeye koyuyorsun diyeceksen kâr payının minimumundan hesap ettik. En azından bi tık daha erken gelirdi sistemler. Yüce rabbime hamdu senalar olsun merak etme ailem de şirket işletiyor ama hiçbir insanı bu zamana kadar bu şekilde yüksek ücret ödemelerine rağmen rezil etmemişizdir. İnsanlar bilgisayar sipariş edicek parayı çöpten bulmuyorlar. Saygılar
Anladım teşekkür ederim büyük ihtimalle bizi monitörden dolayı biraz daha patlatacaklar gibiaynen yalnızca ekran kartı montajı yaptım diğerleri momtajlı
itopyadan monitör almadım yalnızca da-4 aldım 2 kutu geldi
Abdullah abi kargoda kutuları niye farklı günde yollanıyor bir sebebi varmi yoksa bana mi denk geldi ?Kampanyalı sistemlerde ortalama kâr payı %5, bu bilinir elektronikte kâr çok düşüktür.